Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 02:12

​​

16.7.2018 | 01:36
Ζητάνε ίδρυση Ειδικού Νηπιαγωγείου στο Αλιβέρι
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Κύμης έστειλε επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς και ζητάει την ίδρυση και λειτουργία Ειδικού Νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αλιβερίου. Στην επιστολή ο Σύλλογος τονίζει –μεταξύ άλλων- τα εξής: " Προτείνουμε, να κτιστεί εξαρχής Ειδικό Νηπιαγωγείο στο Αλιβέρι, στο οικόπεδο όπου ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου  με βάση την αρχιτεκτονική μελέτη που πρόκειται να επικαιροποιήσει,   θα προβεί στην ανέγερση των Νηπιαγωγείων του Αλιβερίου. Για να μπορέσει όμως να λειτουργήσει άμεσα, δεδομένου ότι η ανωτέρω διαδικασία θα χρειαστεί  αρκετό χρόνο, προτείνουμε να λειτουργήσει άμεσα σε ένα Νηπιαγωγείο της περιοχής μας που δε λειτουργεί και το οποίο βρίσκεται σε σημείο κομβικό, ώστε να μπορούν να φοιτήσουν παιδιά από την περιοχή Αλιβερίου, Κύμης και Καρύστου."
Εύβοια: τελευταίες ειδήσεις
 • 15/7/2018 - 10:03Δωρεά 511 βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών
     Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στο πλαίσιο των συνεργασιών που αναπτύσσει, εντάχθηκε στην δράση «Ανάπτυξη συλλογών δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Κέντρου (ΚΙΚΠΕ) καθώς και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται με την χρηματοδότηση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Για δεύτερη φορά η βιβλιοθήκη των Καθενών έγινε αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς, αυτή την φορά  511 βιβλίων, τα οποία θα εμπλουτίσουν την συλλογή της. Πρόκειται για βιβλία ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος, αξιόλογων και πρόσφατων εκδόσεων, που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά πνευματικά ενδιαφέροντα και ποικίλες κατηγορίες χρηστ
 • 15/7/2018 - 09:53Η ΠΕΔ μίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδα
     Με τις ανάγκες στο στράτευμα να θεωρούνται δεδομένες και τις στρατιωτικές μονάδες να «διψούν» για περαιτέρω στελέχωση, η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας φέρεται να εξετάζει την αύξηση της στρατιωτικής θητείας αλλά και τις προσλήψεις μόνιμων Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το σχέδιο –το οποίο έχει κατατεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν- προβλέπει αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς από εννέα μήνες που είναι σήμερα σε 12 μήνες και για Αεροπορία και Ναυτικό στους 15 μήνες – από 12 που είναι σήμερα. Η πρόταση φέρεται να έχει την έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ενώ και η στρατιωτική ηγεσία βλέπει θετικά τόσο την ενίσχυση με στρατιώτες θητείας όσο και την πρόσληψη μόνιμων οπλιτών. Άλλωστε, ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ζητήσει επανειλημμένα και την αύξηση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές ώστε να «βγουν» νέοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί. Η πρόταση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, όπως ήδη τονίσαμε, έχει την έγκριση του αρμόδιου υπουργού, ωστόσο, υπάρχουν ενστάσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας να προτείνει την πρόσληψη ΕΠ.ΟΠ. ή Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης. Αυτό που φαίνεται να αντιπροτείνεται από την ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρόσληψη ΕΠ.ΟΠ. με αποτέλεσμα, η πρόταση Καμμένου να είναι ο συνδυασμός προσλήψεων και αύξησης στρατιωτικής θητείας. Δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο για προετοιμασία προκήρυξης για προσλήψεις και στα τρία Σώματα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως από το ΥΠΕΘΑ, αλλά είναι σίγουρο πως εξετάζεται και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. newsbomb.gr
 • 15/7/2018 - 09:51ΚΚΕ: Αυτή είναι η θέση του για το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
     Με ανακοίνωση-τοποθέτηση η Επιτροπή Περιοχής Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ παίρνει θέση για το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και τις εξελίξεις σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή μας και αναφέρει τα εξής: Διάβασε όλα τα νέα της Εύβοιας ΕΔΩ ​"Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σταθερά και εξαρχής υπερασπίζεται την ύπαρξη ενός μόνο πτυχίου, πανεπιστημιακού επιπέδου, ανά επιστημονικό αντικείμενο και την κατάργηση Ιδρυμάτων, αποφοίτων και πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πολλών ταχυτήτων. Με βάση τη θέση του και την πάλη του για ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών για ολόπλευρη μόρφωση, χωρίς εμπόδια, δομεί την τοποθέτησή του στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την αποκαλούμενη «πανεπιστημιοποίηση» των ΤΕΙ, μέρος των οποίων είναι και τα διάφορα σχέδια γύρω από την κατάληξη του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και οι εκατέρωθεν προτάσεις τόσο του Υπουργείου Παιδείας, όσο και της Τοπικής Διοίκησης που εκφράζεται μέσω της Περιφέρειας, Δήμων και ΠΕΔ Στερεάς, δεν απαντούν στις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν σήμερα για Ανώτατη Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ουσιαστικής μόρφωσης και επαγγελματικής εξασφάλισης των σπουδαστών, κατοχύρωσης και διεύρυνσης των δικαιωμάτων των καθηγητών και των εργαζομένων στο ίδρυμα."
 • 15/7/2018 - 04:04Λύση συνεργασίας του ΑΟ Χαλκίς με 3 ποδοσφαιριστές
     Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του σωματείου με τρεις από τους αθλητές της. ΑΟΧ ΑΟΧ Οι ποδοσφαιριστές που δε θα συνεχίσουν στον ΑΟ Χαλκίς είναι: -ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  -ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η ομάδα τους ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία με υγεία.
 • 15/7/2018 - 03:29Μαρκόπουλος: "Το γαιτανακι με την Περιφερεια πρεπει να ληξει γρηγορα..."
     Την δικιά του συμβουλή για τις επερχόμενες εκλογές στέλνει ο τέως υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος.  Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:  "Παρακαλω οσοι ηθελαν θεση στο ψηφοδελτιο της ΝΔ για να αποκτησουν ..δικαιωμα σε χρισμα για Δημο να το ξανασκεφτουν πιο θετικα.. Ολες οι καλπες μαζι θα στηθουν. Αν δεν προσεξουν  θα κοιτουν απο μακρυα. Κριμα.. Επισης το γαιτανακι με την Περιφερεια πρεπει να ληξει γρηγορα.  Τους τιμουμε ολους αλλα ουτε η Ευβοια ουτε η ΝΔ ειναι ομηροι προσωπων.  Ειμαστε οι μονοι στην Ελλαδα που 8 στους 8 δημους ανηκουν σε προσωπα που δεν ανηκαν ποτε στην ΝΔ.. Ξερουμε πως εγινε.. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ μαζι με αλλα κακως κειμενα.  Η ανοχη τελος, Η ανοχη δεν ειναι αδυναμια λογων και εργων ειναι σεβασμος στην συνολικη προσπαθεια. Εχουμε ευθυνη να τα αλλαξουμε ολα.  Κυριως ομως τις αρρωστες νοοτροπιες. Η Ελλαδα αλλιως δεν θα αλλαξει κατευθυνση."
 • 15/7/2018 - 03:21Νότια Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα
     Εύβοια νέα: Σύμφωνα πληροφορίες έχει χαθεί από τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κύμης. Έρευνες για τον εντοπισμό του διεξήγε το Λιμεναρχείο Κύμης, η αστυνομία με ελικόπτερο και η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R. 312 .Ο 35χρονος Λοχαγός, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο, όταν χάθηκαν τα ίχνη του, το απόγευμα του Σαββάτου (14/07). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Λοχαγός ο οποίος ήταν παντρεμένος βρισκόταν σε άδεια από την Υπηρεσία του.
 • 14/7/2018 - 22:20Η Γεωργία Γκερλέ ανέβηκε στο βάθρο και συνέχισε την παράδοση
     Η νεαρή αθλήτρια πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη Δισκοβολία με επίδοση 31.19 μ. Η ίδια κατέκτησε και την 9η θέση στη Σφαιροβολία με επίδοση 9.95 μ. Για άλλη μια χρονιά η Βαρβάρα Λέκκα πλησίασε το βάθρο των νικητών, στο άλμα σε μήκος (5.36 μ.), όπου κατέλαβε την 4η θέση, όπως και πέρυσι. Ολα τα αποτελέσματα των αθλητών/τριών της Νεάπολης ήταν: ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 3η ΓΚΕΡΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ με επίδοση 31.19μ. ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 4η ΛΕΚΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ με επίδοση 5.36μ. 22η ΓΚΙΟΥΣΗ ΕΦΗ με επίδοση 4.66μ 300Μ ΕΜΠOΔΙΑ (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) 7ος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με επίδοση 44.14   80Μ ΕΜΠOΔΙΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 8η ΠΑΝΑΓΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με επίδοση 12.90 ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) 8ος ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με επίδοση 11.58μ. ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 9η ΓΚΕΡΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ με επίδοση 9.95μ.   ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 10η θέση ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ με επίδοση 1.50μ. 600 ΜΕΤΡΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 20η ΚΑΡΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με επίδοση 1:49.34 300 ΜΕΤΡΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 29η ΤΣΑΠΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ με επίδοση 47.21 80 ΜΕΤΡΑ (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) 29ος ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ με επίδοση 10.29 4 X 80Μ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) 12η θέση ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  με επίδοση 39.03 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗΣ 4 X 80Μ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α) 17η θέση  ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  με επίδοση 42.44 ΤΣΑΠΑΛΗ - ΛΕΚΚΑ - ΑΡΓΥΡΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΑΡΗ
 • 14/7/2018 - 15:07Βρήκαν σπείρα που είχε ρημάξει και σπίτια στην Εύβοια
     Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα διαρρηκτών, η οποία ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από σπίτια, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας.   Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν στην Αττική δύο μέλη της σπείρας, ηλικίας 31 και 27 ετών. Επίσης, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας οκτώ ακόμη αλλοδαπών συνεργών τους (επτά άντρες και μία γυναίκα), ηλικίας από 23 έως και 53 ετών. Όπως διακριβώθηκε, πρόκειται για μέλη ομάδας ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, που δραστηριοποιείται μεθοδικά και οργανωμένα στο πεδίο της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθειας διάπραξης κλοπών Συνολικά εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Μάιο του τρέχοντος έτους. 
 • 14/7/2018 - 12:43Τι είπε ο Κωστας Μπακογιάννης για την παράκαμψη Βασιλικού;
     Επιστολή στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη έστειλε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με τρία μεγάλα έργα που δεν προχωρούν ακόμη και για 30 μήνες, παρά το γεγονός ότι η είτε έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους. Στην ίδια επιστολή, ο κ. Μπακογιάννης επαναφέρει το θέμα της επαναδημοπράτησης του έργου της Παράκαμψης Βασιλικού στην Εύβοια, για  το οποίο υπάρχει ώριμη μελέτη. Μάλιστα τονίζει ότι ξέχασε την υπόσχεσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης υπενθυμίζει τις δημόσιες δηλώσεις  του  Πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Στερεάς Ελλάδας στις 27 Ιουλίου 2018, αναφορικά με το έργο. Επίσης ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Νίκου Μαυραγάνη σε ειδική συνέντευξη Τύπου στην Χαλκίδα, τονίζοντας ότι παρά τις υποσχέσεις δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. 
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η απάντηση στην ερώτηση τι είναι SEO μπορεί να είναι από πολύ σύνθετη μέχρι πολύ απλή και κατανοητή. Το Search Engine Optimization (S.E.O.) περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας, ώστε να φτάσει στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google. Οι ενέργειες αυτές γίνονται τόσο εκτός όσο και εντός σελίδας, στοχεύοντας στο να γίνει φιλικότερη προς τον χρήστη. Το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι του S.E.O. είναι οιon-site ενέργειες, δηλαδή αυτές που εκτελούνται εντός της ιστοσελίδας. Πρόκειται για συγκεκριμένες στρατηγικές που εκτελούνται προκειμένου να γίνει μία ιστοσελίδα: Λειτουργική Εύχρηστη Φιλική Με μοναδικό περιεχόμενο   Η κάθε σελίδα και υποσελίδα, δηλαδή, θα πρέπει να είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να συμμορφώνεται σύμφωνα με τους κανόνες που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης για να την προτιμήσουν ως προς την ποιότητα και να την ανεβάσουν σε κατάταξη! Πόσοι είναι οι κανόνες και οι παράγοντες της Google; Σίγουρα πάνω από 100, οπότε καταλαβαίνετε ότι η εργασία που πρέπει να γίνει και οι αποφάσεις που λαμβάνονται για κάθε πελάτη είναι κρίσιμες και καθοριστικές, ώστε η ιστοσελίδα να πληροί όλες τιςGoogle προδιαγραφές. Από την στιγμή που η μηχανή αναζήτησης της Google αξιολογήσει την ιστοσελίδα, την κατατάσσει στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη ή κάτω από την 5η σελ κ.ο.κ. Βασικοί on-site S.E.O. παράγοντες ü  Meta Title Μeta & page title ονομάζεται ο τίτλος που έχει η σελίδα όταν ο χρήστης πραγματοποιήσει την αναζήτησή του και την βρει στα αποτελέσματα της Google. Είναι σημαντική παράμετρος που καθορίζει την κατάταξη της ιστοσελίδας, καθώς ο τίτλος πρέπει να είναι γραμμένος με συγκεκριμένο τρόπο. Δηλαδή, σε αυτόν πρέπει να εμπεριέχεται η φράση κλειδί που αποτυπώνει και την θεματολογία του ιστοτόπου. ü  Meta Description Πρόκειται για μία μικρή περιγραφή (συγκεκριμένου αριθμού χαρακτήρων), η οποία εμφανίζεται κάτω από τοmeta-title. Αυτή η περιγραφή επικοινωνεί στους χρήστες το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, περιλαμβάνοντας –ιδανικά- συγκεκριμένα στοχευμένα keywords. Η περιγραφή αυτή πρέπει τόσο για την αρχική σελίδα όσο και για τις άλλες υποσελίδες να είναι μοναδική και να μην αποτελεί προϊόν copy paste. ü  Κείμενα Ιστοσελίδας Είναι απαραίτητο όλα τα κείμενα που γράφονται ή υπάρχουν στις ιστοσελίδες που πραγματοποιούν S.E.O. να είναι ποιοτικά και μοναδικά, με συγκεκριμέναkeywords. ü  Headings (H1 –H6) Με αυτούς τους τίτλους, διαχωρίζονται εύκολα και οι ενότητες των κειμένων. Οι 6 αυτοί τίτλοι είναι εμφανείς κυρίως με B ή U. Αν γίνεται S.E.O. σε e-shop, όπου εκεί το περιεχόμενο είναι μικρότερης έκτασης τα Headings περιορίζονται και αυτά. Friendly urls Αν η ιστοσελίδα σας έχει friendly urls τότε μπορεί πιο εύκολα να ανταποκριθεί και στους κανόνες της Google. Αυτά τα urls «ευρετηριοποιούνται» προκειμένου να κλέψουν την πρωτιά από άλλα. Ένα friendly url περιλαμβάνει ελληνικούς χαρακτήρες με greeklish και διαχωρισμό των λέξεων με κάτω παύλα (_).  
​ Οι πυροσβεστήρες είναι το πιο χρήσιμο προϊόν που πρέπει να έχουμε στο αμάξι, στο σπίτι και στον χώρο εργασίας. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, πάντοτε αναγράφονται πληροφορίες πάνω στις ετικέτες του προϊόντος και πάντοτε οι οδηγίες αυτές είναι σαφείς για να μην υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για την ασφάλεια του χρήστη. Αφού σημάνει ο συναγερμός, βρείτε ένα μέρος από το οποίο μπορείτε να διαφύγετε με ασφάλεια και χρησιμοποιήστε τον πυροσβεστήρα, από μια λογική ασφαλή απόσταση, για να σβήσετε μέρος της φωτιάς.  Μικρές συμβουλές για να μην μπλεχτείτε ποτέ στον λαβύρινθο του πυροσβεστήρα είναι οι εξής:   Πρώτα βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα του συναγερμού, μετά ελέγξτε αν μπορείτε να διαφύγετε ασφαλώς από κάποια ενδεδειγμένη διαδρομή και μετά προβείτε σε χρήση του πυροσβεστήρα. Αν πρόκειται για μια περιορισμένη φωτιά που δεν έχει εξαπλωθεί, χρησιμοποιήστε ένα μόνο φορητό πυροσβεστήρα κι όχι όλους μαζί ακατάστατα κι αγχωτικά. Οι περιοχές που έχετε τους πυροσβεστήρες πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες για να μπορείτε εγκαίρως να λύσετε το πρόβλημα. Στους πυροσβεστήρες με διοξείδιο του άνθρακα μην αγγίζετε το πλαστικό κέλυφος γιατί μπορεί να κρυώσει πάρα πολύ και να βλάψει το δέρμα σας. Αν δεν μπορείτε να τον χειριστείτε και δεν είστε σίγουροι μην τον χρησιμοποιείτε γιατί μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Οι πυροσβεστήρες πρέπει να είναι σε χώρους μεγάλους και σε διαδρόμους ώστε να εντοπίζονται εύκολα. Ανάλογα τον τύπο που έχετε ξέρετε αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το μέγεθος της πυρκαγιάς που θα προκύψει ή όχι. Αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, καλέστε την πυροσβεστική. Να διαβάζετε καλά τις οδηγίες. Να αναφέρετε στην πυροσβεστική με λεπτομέρεια το συμβάν και την χρήση του πυροσβεστήρα που κάνατε.   Αν ακολουθείτε τις άνω συμβουλές το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να σώσετε τη ζωή σας, χάρη στο θάρρος και την πυγμή σας. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται σε μια τόσο δύσκολη στιγμή όπως είναι αυτή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2018 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |email επικοινωνίας info@evianews.com