Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 16:25

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
2 πράγματα που επηρεάζουν τα κιλά σου και ούτε που σου περνάει από το μυαλό
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 7:36:12 μμ

Υπάρχουν αριθμητικοί παράγοντες, που αποτελούν μέρος της καθημερινής σας ζωής και επηρεάζουν τη σιλουέτα σας πολύ περισσότερο από όσο θεωρούσατε μέχρι τώρα, για αυτό τους παραγνωρίζατε.

Το χρονικό διάστημα που παρακολουθείτε τηλεόραση
Στις μέρες μας η χρήση του υπολογιστή είναι απαραίτητη στην πλειονότητα των επαγγελμάτων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλες οθόνες που λειτουργούν αρνητικά, όπως αυτή του κινητού ή της τηλεόρασης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να τις χρησιμοποιείτε με μέτρο, διότι θα βελτιώσετε την υγεία των ματιών, τον ύπνο αλλά και την επικοινωνία σας με άλλους ανθρώπους. Μελέτες υποστηρίζουν, ότι όταν κανείς περνάει πολλές ώρες μπροστά από αυτές, τότε αυξάνεται το στρες, όπως επίσης είναι πιθανό να αναπτυχθούν συμπτώματα κατάθλιψης, αλλά και διαταραχές στον ύπνο. Προτιμήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα η κηπουρική ή το διάβασμα.

Το χρονικό διάστημα της ορθοστασίας
Αναλογιστείτε τις ώρες που ξοδεύετε στην καρέκλα του γραφείου σας, στον καναπέ του σαλονιού σας, στο κρεβάτι σας και στην καρέκλα της τραπεζαρίας. Σύμφωνα με μελέτες, οι ώρες που κάνετε καθιστική ζωή μειώνουν το μεταβολικό ρυθμό και αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Προσπαθήστε να παραμένετε σε όρθια στάση τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα. Μπορείτε για παράδειγμα να αντικαταστήσετε τα ραντεβού στο γραφείο, με μίτινγκς που πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο και απαιτούν περπάτημα.

Διαβάστε επίσης: 

Βρείτε μεγάλες προσφορές σε γυναικεία ρούχα για να γοητεύσετε με το στυλ σας. Μπείτε στο newse.gr, συγκρίνετε τιμές & αγοράστε αυτά που σας ενδιαφέρουν.​

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2018: Ποια είναι τα δικαιολογητικά και ποιοι οι δικαιούχοι​ 


 
BEST OF NETWORK

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2018 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...