Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 19:34

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Λαμία: Βρήκαν μια ραπτομηχανή!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 8:48:51 πμ

Η ιστορία ξεκίνησε χθες βράδυ όταν κάτοικος του ΣΣ Λιανοκλαδίου ενημέρωσε το «100» για ένα ρομά ο οποίος κινούταν ύποπτα στην περιοχή και σε πυλωτές προσπαθώντας να ανοίξει αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που έκαναν αναζητήσεις την περιοχή, τον εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να βγαίνει από το κυλικείο του Σταθμού και τον συνέλαβαν. Όπως αποδείχτηκε ο 40χρονο ρομά, από τις Σοφάδες, είχε μόλις διαρρήξει το κυλικείο και έφευγε "φορτωμένος".

Ο "ποντικός" είχε πάρει ότι "ψιλά" βρήκε στην ταμειακή και στη συνέχεια είχε κλέψει τσιγάρα, τρόφιμα, ουίσκι, ενώ πήρε και τον φορητό υπολογιστή.

Στον έλεγχο που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα δίπλωμα οδήγησης και κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης, τα οποία είχε κλέψει νωρίτερα από αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή σπιτιού στο ΣΣ Λιανοκλαδίου.

Τέλος οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος ρομά είχε στην κατοχή του και μια ραπτομηχανή η οποία είναι "ορφανή" και αναζητείται η ιδιοκτήτρια.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]