Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 14:27

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Έκλεψε χρυσαφικά από σπίτι και τα πούλησε σε χρυσοχοείο
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 12:32:31 μμ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι, η οποία διαπράχθηκε πρόσφατα στο Γαλαξίδι Φωκίδας.

Ειδικότερα, στις 7 Μαρτίου καταγγέλθηκε παραβίαση μπαλκονόπορτας (με αιχμηρό αντικείμενο) στο συγκεκριμένο σπίτι και κλοπή από το εσωτερικό της χρηματικού ποσού και διαφόρων κοσμημάτων.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 31χρονου Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα – χρυσοχοείο περιοχής της Φωκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ορισμένα από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]