Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 17:04

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 7:19:11 πμ

Η Κατερίνα Μπατζελή υποψήφια στην Περιφέρεια.

Επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η Κατερίνα Μπατζελή, στην ομιλία της αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με όλα τα έμπειρα στελέχη της παράταξης, σημειώνοντας τη βεβαιότητά της για συστράτευση. Αναφέρθηκε επίσης σε άνοιγμα της παράταξης με υποψηφίους από όλους τους προοδευτικούς χώρους.
 

Και επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Με το σύνθημα «Στερεά… Υπεροχής», ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Το κείμενο της ανακοίνωσης απευθύνεται σε όλους τους Στερεοελλαδίτες και περιγράφει σημεία της πρότασης που θα τους απευθύνει για τον τόπο τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αναγνωστάκη:

«Φίλες  και  Φίλοι  Στερεοελλαδίτες,
Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας, για να θέσω στην κρίση σας, την απόφασή μου να ηγηθώ Αυτοδιοικητικής Κίνησης, για τις κρίσιμες επόμενες Περιφερειακές Εκλογές, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας.
Μια απόφαση που λήφθηκε ύστερα από παρότρυνση πολιτών και αυτοδιοικητικών ανθρώπων της Περιφέρειας μας, που έχουμε την ίδια αγωνία, κοινό και ειλικρινές το ενδιαφέρον, για την πορεία και την εξέλιξη των τοπικών μας υποθέσεων.
 
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη περίοδο, με οξυμμένα τα προβλήματα κοινωνικής συνοχής, ανεργίας και φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού, έχω πλήρη συνείδηση για το βαθμό δυσκολίας και το μέγεθος της πρόκλησης.
Απέναντι σ΄αυτή την πρόκληση και έχοντας ως εφόδια την αυτοδιοικητική εμπειρία και τη γνώση της δημόσιας διοίκησης, πιστεύω ότι μπορώ να σταθώ με επάρκεια και να προσφέρω.
 
Μια προσφορά στη βάση ενός  συλλογικού, ολοκληρωμένου, συνεκτικού σχεδίου, στην κατεύθυνση να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια πρώτη και πρότυπο, σε μια Ελλάδα που παλεύει να ξανασταθεί στα πόδια της, μετά τη μεγάλη και πρωτόγνωρη κρίση που βίωσε στα χρόνια που προηγήθηκαν.
Στρατηγική μας επιδίωξη αποτελούν, η ισόρροπη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας, η αύξηση του εισοδήματος και η αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της, η βελτίωση του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλίματος, ο απόλυτος σεβασμός στα εργασιακά δικαιώματα και το περιβάλλον.
 
Με την προγραμματική μας πρόταση, πατώντας σε όλα όσα θετικά δημιουργήθηκαν και αναδείχθηκαν και στη συνέχεια της  λειτουργίας των θεσμών, στοχεύουμε πρωτίστως:
• στην κυριαρχία της καινοτομίας και την εκτίναξη της εξωστρέφειας της  περιφερειακής μας οικονομίας,
• στην προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας,
• στην ενίσχυση της απασχόλησης,
• στην αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού,
• στη βελτίωση της ποιότητας ζωής   και
• στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
 
Ένα σχέδιο - πρόγραμμα που ήδη βρίσκεται σε επεξεργασία και ευελπιστώ να εμπλουτιστεί κι από τις δικές σας προτάσεις και παρεμβάσεις, με στόχο να αναδείξουμε τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια με διαρκή και σταθερή υπεροχή σε όλους τους τομείς.
Ένα σχέδιο που στηρίζεται και μπολιάζει τον Εθνικό προγραμματισμό  με τις τοπικές μας ιδιαιτερότητες, συσπειρώνει κοινωνικές δυνάμεις, εμπνέει το σύνολο των δημοκρατικών, προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων και εκφράζει τις αγωνίες και τα αιτήματα των κοινωνικοπολιτικών κινημάτων του τόπου μας.
Σ αυτή την προσπάθεια, με καθαρά τα αυτοδιοικητικά  χαρακτηριστικά της, σας καλώ όλους και όλες να εισφέρετε με προτάσεις, ιδέες, συμμετοχή. Ιδιαίτερα δε τους ανθρώπους που αγαπούν και εμπλέκονται με την Αυτοδιοίκηση και που με αρκετούς από αυτούς πορευτήκαμε δημιουργικά μαζί σε προηγούμενες περιόδους.
 
Σ΄ αυτή την προσπάθεια έχουν ρόλο και λόγο οι νέοι και όσοι νιώθουν νέοι, έχουν ρόλο και λόγο όσοι νιώθουν την ανάγκη της προσφοράς, όσοι νιώθουν ότι μπορούν μια υπέροχη περιφέρεια να την μεταμορφώσουμε σε μια Περιφέρεια Υπεροχής!»

Εκλογές για την περιφέρεια: Κατεβαίνει υποψήφιος ο Φάνης Σπανός

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες και κλείδωσε την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού ως υποψήφιου Περιφερειάρχη. 
Μάλιστα η πληροφορία αυτή, ακούστηκε και στην συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους. 
Μένει να δούμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το ρεπορτάζ έγινε με βάση τα emails που ήρθαν στο info@evianews.com. Σε περίπτωση που κάποιος συνδυασμός δεν έχει στείλει email στο site μας, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για μη δημοσιοποίηση. 

Διαβάστε επίσης: 

Βρείτε μεγάλες προσφορές σε γυναικεία ρούχα για να γοητεύσετε με το στυλ σας. Μπείτε στο newse.gr, συγκρίνετε τιμές & αγοράστε αυτά που σας ενδιαφέρουν.​

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2018: Ποια είναι τα δικαιολογητικά και ποιοι οι δικαιούχοι​ 


 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2018 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...