Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, 14:01
Κεντρική σελίδα → Προτάσεις αγοράς

23.2.2019 | 00:34
Τι πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας για να επιλέξετε ντουλάπια κουζίνας
​ Όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα ντουλάπια. Η χρηστικότητά τους και η δυνατότητά τους να ταιριάζουν με τις ανάγκες και το στιλ σας είναι κρίσιμοι παράγοντες για την διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας αφότου η κουζίνα σας ολοκληρωθεί. Παρακάτω θα βρείτε τα 3 βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε κατά νου και θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των ιδανικών ντουλαπιών κουζίνας.   Μαζική παραγωγή ή ειδική παραγγελία   Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε κατά την επιλογή ντουλαπιών κουζίνας είναι αν επιθυμείτε να είναι ειδικά κατασκευασμένα για εσάς και τις ανάγκες σας, αν θέλετε να τα αγοράσετε ακριβώς όπως περιγράφονται στον κατάλογο ή μια ενδιάμεση λύση. Συχνά η απόφαση είναι θέμα τιμής και άλλες φορές αφορά τις ανάγκες της κουζίνας σας. Μαζική παραγωγή: έτοιμα ντουλάπια κουζίνας, κατασκευασμένα σε συγκεκριμένο μέγεθος και χρώμα. Αυτός είναι ο γρηγορότερος και πιο φθηνός τρόπος να επιπλώσετε την κουζίνα σας Ημι-ειδική κατασκευή: παρόμοια με τα ντουλάπια μαζικής παραγωγής, μα σε αυτή την περίπτωση σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε εν μέρει το μέγεθος και να προσθέσετε κάποιες λεπτομέρειες. Ειδική παραγγελία: ντουλάπια κουζίνας κατασκευασμένα ειδικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Η κατασκευή τους χρειάζεται χρόνο και η επιλογή αυτή είναι η λιγότερο οικονομική, μα το αποτέλεσμα αξίζει.   Αποθηκευτικός χώρος   Ένα από τα βασικά παράπονα που έχουν οι άνθρωποι σε σχέση με τις κουζίνες τους είναι η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου. Κατά τον σχεδιασμό των ντουλαπιών της κουζίνας σας, καλό είναι να κάνετε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις: Προτιμάτε τα ντουλάπια ή τα συρτάρια; Τα ντουλάπια κουζίνας είναι φθηνότερα, μα τα συρτάρια είναι συνήθως πιο χρήσιμα. Η τελική απόφαση, όμως, εξαρτάται από τη δική σας προτίμηση και τι βολεύει εσάς καλύτερα. Έχετε μικρές συσκευές που θα θέλατε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού, αντί για πάνω στον πάγκο; Ποια αντικείμενα τις κουζίνας σας χρησιμοποιείται περισσότερο, στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση; Ποιο είναι το μέγεθος αυτών των αντικειμένων; Σε πολλές περιπτώσεις, είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε πού θα τοποθετήσετε το κάθε αντικείμενο της κουζίνας σας, όταν έχετε τελειώσει με την κατασκευή της, ώστε να ξέρετε περίπου το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου που χρειάζεστε.   Οι πόρτες των ντουλαπιών   Όσον αφορά τις πόρτες των ντουλαπιών, υπάρχει ένα στιλ που ταιριάζει στον καθένα, είτε αυτό είναι μοντέρνο, είτε κλασικό, είτε κάτι ενδιάμεσο. Όταν επιλέγετε πόρτες, μη σκέφτεστε αποκλειστικά την εμφάνιση της κουζίνας σας, αλλά το στιλ και την επίπλωση ολόκληρου του υπόλοιπου σπιτιού σας. Ακόμα κι αν η κουζίνα σας βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού, είναι σημαντικό η αισθητική της να συνδέεται με αυτή των υπολοίπων δωματίων, γεγονός που προσδίδει μια αίσθηση ολότητας.
Προτάσεις αγοράς: τελευταίες ειδήσεις
 • 19/2/2019 - 08:57elastika-garefalos.gr: Το πρώτο eshop ελαστικών στην Εύβοια.
     elastika-garefalos.gr:Το πρώτο eshop ελαστικών στην Εύβοια. Κανείς δε μπορεί να αμφιβάλει πως τα ελαστικά αυτοκινήτου αποτελούν κινητήρια δύναμη στην αγορά των ελαστικών. Όπως επίσης, αδιαμφισβήτητο είναι πως τα ελαστικά αυτοκινήτου συμβάλλουν καθημερινά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Τόσο η τεχνολογία αιχμής τους όσο και η ποιότητα κατασκευής αποτελούν καταλυτικό παράγοντα σε κάθε σας χιλιόμετρο.  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά από τα elastika-garefalos.gr. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε elastika-garefalos.gr για την αλλαγή των ελαστικών. Αρχικά προσφέρουμε καλύτερες τιμές απο τους ανταγωνιστές μας. Επιπλέον τα 35 χρόνια που έχουμε στο χώρο των ελαστικών μας έχουν καταξιώση στη συνείδηση των πελατών ως την ποιό αξιόπιστη και οικονομική επιλογη για το αυτοκίνητό τους. Κύριο χαρακτηριστικό μας έναντι των ανταγωνιστών αποτελει η αξιοπιστία.Σε εμάς δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή παραπλανητικες extra εργασίες(ίσιωμα ζαντών χωρίς λόγο,ευθυγράμμιση χωρίς να χρειάζεται)  με μοναδικό σκοπό να κερδίσουμε παράπανω. Το προσωπικό μας έχει 35ετή  εμπειρία  στο χώρο του αυτοκινήτου και των ελαστικών. Βραβευτήκαμε ως χρυσό μέλος στον διεθνή οργανισμό TUV AUSTRIA/TUV HELLAS για την καλή ποιότητα εργασιών και μηχανημάτων που παρέχουμε. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ άζωτο αντί για ατμοσφαιρικό αέρα στα καινούργια  ελαστικά σας αξίας 20 ευρώ βελτιώνοντας τον χειρισμό,την κατανάλωση και την γενική απόδοση των ελαστικών σας σε όλα τα σημεία.
 • 18/2/2019 - 13:05Έλαιο κανναβιδιόλης (CBD): Οι ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία
     Δεν θα ήταν ιδανικό αν μπορούσες να βρεις αποτελεσματική ανακούφιση από τα συμπτώματα που σε ταλαιπωρούν και παράλληλα να βελτιώσεις την συνολική σου υγεία; Τώρα μπορείς. To έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) μπορεί να σου προσφέρει αυτό ακριβώς που αναζητάς.   Τι είναι το έλαιο κανναβιδιόλης;   Το έλαιο κανναβιδιόλης αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν, ανάμεσα στην πληθώρα διαφορετικών προϊόντων CBD. Το έλαιο κανναβιδιόλης σου προσφέρει τον πιο ευέλικτο και ακριβή τρόπο χρήσης. Αναρωτιέσαι γιατί; Έρχεται σε ένα μπουκαλάκι με ένα ειδικό σταγονόμετρο, για να αυξομειώνεις και να προσαρμόζεις την καθημερινή σου δοσολογία, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το βάμμα κανναβιδιόλης απορροφάται άμεσα από τον οργανισμό, αφού λαμβάνεται υπογλώσσια και μπορείς ακόμα και να το αναμείξεις με άλλα υγρά και ροφήματα, με απόλυτη ασφάλεια.   Τι είναι η κανναβιδιόλη;   Η κανναβιδιόλη (CBD) αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά του φυτού της κάνναβης και αποτελεί μια ουσία που είναι απόλυτα φυσική, φυτική, ασφαλής στην χρήση και 100% νόμιμη. Έχουν διεξαχθεί χιλιάδες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες έχουν αποδείξει πως η κανναβιδιόλη μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και παθήσεων. Τόσο σωματικών, όσο και ψυχικών. Η κανναβιδιόλη όμως δεν προορίζεται μόνο για τους ασθενείς. Είναι εξίσου αποτελεσματική και σαν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, για όλους όσους θέλουν να τονώσουν την φυσική άμυνα του οργανισμού τους και να νιώσουν ευεξία και καλύτερη υγεία.   Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου CBD;   Το έλαιο κανναβιδιόλης διαθέτει πολλές και εντυπωσιακές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Ορισμένες από αυτές είναι οι εξής: Λειτουργεί ως ένα φυσικό αγχολυτικό, ενάντια στο άγχος και στο στρες Λειτουργεί ως ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό Διαθέτει αντιψυχωσικές ιδιότητες Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας (ναυτία, εμετοί) Βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας Διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση Αντιμετωπίζει τις επιληπτικές κρίσεις Καταπολεμά την κούραση Αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ακμής Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ινομυαλγίας και των σκελετικών πόνων Μειώνει την εξέλιξη του διαβήτη   Από όλα τα παραπάνω, μπορείς να καταλάβεις πως το έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) μπορεί να σε βοηθήσει, σχεδόν με οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις. Η κανναβιδιόλη είναι η φυσική ουσία, που προσφέρει τεράστια οφέλη στον οργανισμό και είναι ο πολύτιμος σύμμαχος της ίδιας της φύσης, στην καθημερινότητά μας.   Πού μπορείς να προμηθευτείς το έλαιο κανναβιδιόλης;   Μπες τώρα στη No1 αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα CBD, CBD Oil Shop. Ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία 100% βιολογικών προϊόντων κανναβιδιόλης, που θα ανταποκριθούν απόλυτα στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες και θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.   Γιατί η υγεία και η ευεξία είναι προτεραιότητα όλων μας.  
 • 18/2/2019 - 13:033 είδη σπιτιού για ποιοτικότερη καθημερινότητα στο σπίτι
     Τι νόημα θα είχε όλη η τεχνολογία του κόσμου αν δεν μπορούσε να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη; Ποια είδη σπιτιού και ποιες συσκευές θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις σημαντικά την καθημερινότητά σου; Μπήκαμε στα StarkStores και σου τα παρουσιάζουμε! Δες 3 είδη σπιτιού αμέσως παρακάτω. Μαξιλάρια μπαμπού Πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για εσένα; Δεν έχει σημασία πόσο πολύ ή λίγο κοιμάσαι. Ο ποιοτικός ύπνος σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις μιας δύσκολης μέρας. Τα μαξιλάρια μπαμπού διασφαλίζουν ακριβώς αυτό. Τον ποιοτικό ύπνο δηλαδή. Το συγκεκριμένο μαξιλάρι προσαρμόζεται σε εσένα χάρη στον αφρό μνήμης που διαθέτει. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι σε βοηθάει να βρεις αμέσως τη σωστή στάση χωρίς να χάνεις από τον ύπνο σου ούτε λεπτό. Το κάλλυμα από οικολογικό μπαμπού σε βοηθάει να αποφύγεις τον ιδρώτα την ίδια στιγμή που είναι υποαλλεργικό και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας. Κοιμήσου καλύτερα ακόμα και απόψε με τα μοναδικά μαξιλάρια μπαμπού! Απόκτησε το δικό σου σε προνομιακή τιμή, εδώ. Kumptel Αναζητάς την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για τη θέρμανση του χώρου σου; Η σόμπα Kumtel είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της; Ζεσταίνει άμεσα και ομοιόμορφα το χώρο χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία υπέρυθρης που διαθέτει. Με πέντε συνολικά λάμπες χαλαζία (τρεις στο μπροστινό μέρος και δύο στο επάνω), και με τη λειτουργία ειδικού θερμοστάτη σε βοηθάει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα την ιδανική θερμοκρασία. Στην πιο σημαντική ερώτηση τώρα. Πόσο καίει μια Kumtel; Η απάντηση είναι απλή. Μόλις 0,28 ευρώ την ώρα. Μπορείς να την αποκτήσεις σε προσφορά -32% για λίγες ημέρες! Αφυγραντήρες   Το αίσθημα του κρύου σχετίζεται άμεσα με τα επίπεδα υγρασίας. Εδώ ακριβώς έρχονται οι αφυγραντήρες για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη γλιτώνοντάς μας ταυτόχρονα από περιττά έξοδα θέρμανσης. Η υγρασία μέσα στο σπίτι έρχεται στο φυσιολογικό, η θέρμανση γίνεται περισσότερο αποδοτική και η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι πολύ καλύτερη. Μπορείς να δεις οικονομικούς αφυγραντήρες, μ’ ένα κλικ! Επιπλέον πλεονέκτημα: Τα ρούχα στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα. Είπατε κάτι; Εγώ πάντως θέλω έναν αφυγραντήρα τώρα!
 • 18/2/2019 - 12:36Τριθέσιος καναπές/κρεβάτι "ADELE" διαθέσιμος σε 3 χρώματα.
     ​​Mοντέρνα σχεδίαση, με τα μεταλλικά πόδια να προσδίδουν στην ποιότητα και στην αισθητική του παρουσία. Διαθέτει πολύ αναπαυτικό κάθισμα, το οποίο παρέχει άνεση και ποιότητα στρώματος ύπνου στη χρήση του ως κρεβάτι. Με εύκολο μηχανισμό ανάκλησης τύπου κλικ κλακ είναι ιδιαίτερα πρακτικός στη μετατροπή του, καλύπτοντας ανάγκες φιλοξενίας σε ένα έξτρα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για φοιτητικά στούντιο, επαγγελματικούς χώρους ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.  Βρείτε το στο φυσικό μας κατάστημα Smart Market (Ορέστη Μακρή 16, Χαλκίδα) ή online εδώ: bit.ly/Καναπές-Κρεβάτι-Τριθέσιος-ADELE  
 • 16/2/2019 - 16:09Elimnion Rodi: Τιμήθηκε από το επιμελητήριο
     Η ElimnionRodi IKE με έδρα την Λίμνη τιμήθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ευβοίας με το βραβείο «Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας» Η εταιρεία παράγει Χυμό Ρόδι εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένο με Olymp Awards Γεύσης απο ιδιόκτητες καλλιέργειες και σε συνεργασία με άλλους παραγωγούς στην Εύβοια και Στερεά Ελλάδα. Εκτός του Κατεψυγμένου Φυσικού Χυμού Ροδιού που διαθέτει στην αγορά τα τελευταία 3 χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα προιόντα: Χυμό Ρόδι Ρόδι – Πορτοκάλι χαμηλής παστερίωσης σε γυάλινο μπουκάλι χωρίς προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών ουσιών και με αυτούσια όλα τα θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η χειροποίητη και πιστοποιημένη διαδικασία χυμοποίησης και συσκευασίας διασφαλίζει αυθεντική ποιότητα και εξαιρετική γεύση.
 • 15/2/2019 - 10:27Χαλκίδα-Cocktails, coffees & Bars: Γεύσεις, προτάσεις και στέκια για όλο τον χρόνο!
     Γνωστό σημείο συνάντησης στη Χαλκίδα, το Mystic by john's hotel, δεν είναι ένα συνηθισμένο καφέ-μπαρ αλλά ένας δραστήριος artistic χώρος που αξίζει να γνωρίσετε. Το εσωτερικό του σε μεταφέρει στο σκηνικό με industrial ατμόσφαιρα, ενώ η υπέροχη αυλή του σου θυμίζει γιατί αγαπάς το καλοκαίρι. Εδώ θα πιείτε φοβερά κοκτέιλ από ένα έμπειρο team bartenders, που πάντα έχουν κάτι καινούργιο να προτείνουν, ακούγοντας μουσικές που κινούνται σε σόουλ, funk, τζαζ και σουίνγκ μονοπάτια. Η μεγαλυτερη ποικιλία σε premium ποτα. Η υπεροχη μουσική, ο πανέμορφος ατμοσφαιρικος χώρος, η θετικη διάθεση και τα καλύτερα χαμογελα. Οι απιστευτα χαμηλες τιμές....... Αυτοι ειναι μονο μερικοί απο τους λόγους για να ανακαλύψετε το Mystic by Johns Hotel! ΥΓ.: Μην ξεχάσετε να πιείτε, Espresso με δώρο το κρουασάν με γέμιση και μόνο 2.50 ευρώ ή και cappuccino με 3 ευρώ. Για να γνωρίσεις τη σωστή γευση καφέ !!
 • 12/2/2019 - 12:56Ο παράδεισος του kite surfing βρίσκεται στις Ράχες Φθιώτιδας
     Η παραλία «Φάρος» στις Ράχες Φθιώτιδας θεωρείται από τους αθλητές του kitesurfing ένα από τα καλύτερα σημεία της Μεσογείου για το άθλημα. Οι kite surfers υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι ιδανική, καθώς έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ημερών με σταθερό αέρα. Επίσης, μια λωρίδα άμμου διαχωρίζει το spot, από την υπήνεμη μεριά η θάλασσα δεν έχει κυματισμό (είναι flat, όπως την αποκαλούν), ενώ στην προσήνεμη μεριά οι συνθήκες είναι τέλειες για παιχνίδι με το κύμα. Για τους λόγους αυτούς κάθε καλοκαίρι δίνουν ραντεβού στο σημείο αυτό εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος, που έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Για την εξυπηρέτησή των επισκεπτών έχει αναπτυχθεί μια τουριστική υποδομή, με πολλές ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ, αλλά και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια στην γύρω περιοχή. Και για τις σπάνιες μέρες χωρίς αέρα, οι kitesurfers– και όχι μόνο – μπορούν να παίξουν κάποιο από τα συναρπαστικά παιχνίδια του Novibet Καζίνο, από το τάμπλετ ή το κινητό τους, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ τους, με θέα τα γαλάζια νερά του Μαλιακού κόλπου. Τα πλεονεκτήματα του kitesurfing για το μυαλό και το σώμα   To kite surfing είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο extreme sport, αλλά αποτελεί επίσης και μια καταπληκτική άσκηση, τόσο για το σώμα, όσο και για το μυαλό. Γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος, με έμφαση στον κορμό, τα χέρια και τους κοιλιακούς. Συνδυάζει την αερόβια και την ισοτονική άσκηση. Αυτός ο συνδυασμός ευνοεί την ανάπτυξη της δύναμης, την γράμμωση, αλλά και την σωστή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Καθώς ο kite surfer πρέπει για να μπει στο νερό να κρατά με το ένα χέρι τον αετό ψηλά στον αέρα, ενώ με το άλλο χέρι κατευθύνει την σανίδα, αλλά και στην πορεία πρέπει να συντονίζει αετό και σανίδα με τον αέρα και το κύμα, βελτιώνεται η συγκέντρωση και η αίσθηση της ισορροπίας. Κάθε άθλημα βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες, αλλά τα extreme sports, όπως το kitesurfing, προκαλούν έντονη έκκριση αδρεναλίνης, κάτι που επιφέρει ένα συναίσθημα έντονης ευεξίας, τόσο την ώρα της άσκησης, όσο και αργότερα.Μειωμένο στρες σημαίνει βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και γενικότερα καλύτερη υγεία. Τόσο στην πορεία όσο και στα άλματα με το kitesurf, ο αθλητής πρέπει να λαμβάνει διαρκώς αποφάσεις για την κίνηση και την θέση του σώματός, της σανίδας και του αετού, και να αντιδρά στιγμιαία σε κάθε μεταβολή του ανέμου ή του κύματος, κάτι που βοηθά στην βελτίωση των αντανακλαστικών και στην ταχύτητα αντίδρασης. Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο σπορ που διεξάγεται σε φυσικό περιβάλλον, οι αθλητές του kitesurfing δείχνουν σεβασμό στη θάλασσα, την πανίδα και τη φύση. Όσοι κάνουν kite surfing συναντιούνται τακτικά στις παραλίες και γνωρίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα και ένα μεγάλο κοινό πάθος. Αυτή η κοινωνικοποίηση είναι οπωσδήποτε θετική. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα, το kitesurfing χαρίζει νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες που πραγματικά τους αλλάζουν τη ζωή. Αν, με βάση τα παραπάνω, σκέφτεστε να δοκιμάσετε να ασχοληθείτε με το άθλημα, στις Ράχες Φθιώτιδας λειτουργεί οργανωμένο kiteclub και έμπειροι εκπαιδευτές είναι στην διάθεσή σας για να σας μυήσουν σε έναν θαυμαστό, καινούριο κόσμο.
 • 9/2/2019 - 00:27Παραδοσιακά γλυκά για τον γάμο και την βάφτιση!
      Στη βόλτα μου βρίσκω κάτι μαγαζάκια που τα θυμάμαι εδώ και δεκαετίες «έτσι ακριβώς» και όταν μπαίνω μέσα υπάρχει αυτή η καθησυχαστική αίσθηση ότι όλα είναι καλά σ' αυτό τον κόσμο.    Είναι τα δικά μας μυστικά περάσματα στην παιδική ηλικία.    Η περιοχή της Κύμης έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία. Τα μαγαζιά αυτά που αντιστάθηκαν, δεν έκλεισαν και κράτησαν τον αρχικό χαρακτήρα τους είναι σαν φωτεινοί σηματοδότες και μια γλυκιά επιστροφή σε μέρες που κοιμόμασταν σχεδόν με τα κλειδιά έξω από την πόρτα.    Εκεί βρήκαμε τον Γυναικείο συνεταιρισμό της Κύμης. Διατηρούν την παράδοση για 30 χρόνια γυναίκες του γυναικείου συνεταιρισμού στην Κύμη. Μεράκι τους η εκτροφή του μεταξοσκώληκα που αργότερα τους δίνει το κουκούλι και με αυτό δημιουργούν διάφορα κάδρα. Τρεις φορές τον χρόνο κάνουν την εκτροφή του μεταξοσκώληκα...  Συνήθως κάθε φορά εκτρέφουν πάνω από 100.000 μεταξοσκώληκες. Και βέβαια τους ταίζουν με μουρόφυλλα τρεις φορές την ημέρα.  Γλυκά για τον γάμο Όλα του γάμου δύσκολα λένε και δεν έχουν και άδικο. Υπάρχουν πολλά για να οργανώσεις και έθιμα για να τηρήσεις. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παραδοσιακά γλυκά που κάνουν και είτε μοιράζουν στην εκκλησία, είτε τα έχουν σπίτι. Γάμος και βάφτιση μαζί ή χωριστά; Αυτά τα γλυκάκια θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους που θα τα απολαύσουν ώς κέρασμα στην εκκλησία και με την ίδια επιτυχία θα στολίσουν τον μπουφέ της δεξίωσης.   Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γυναικείος συνεταιρισμός αναλαμβάνει την παρασκευή αμυγδαλωτών σε πολύ προσιτές τιμές. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 22220 23352 (υπ' όψιν κυρίας Μαρίας).   
 • 9/2/2019 - 00:27Παθολόγος στη Χαλκίδα: Μουργιάς Γιάννης
     Μουργιάς Γιάννης, Παθολόγος Διεύθυνση: Παπαναστασίου 15 Πόλη: Χαλκίδα Από 1 Ιανουαρίου συμβεβλημένος με ασφαλισμενους ΕΔΟΕΑΠ μέσω Βιοιατρικής. Τηλέφωνο: 2221400326  
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]