Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, 10:13

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Επαγγελματικές Φριτέζες: Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά τους

Σ’ αυτό το άρθρο μας θα αναλύσουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για τις επαγγελματικές φριτέζες. Θα μάθετε για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάρετε την απόφαση να προβείτε στην αγορά μίας επαγγελματικής φριτέζας για την επιχείρησή σας και συνάμα θα μιλήσουμε και για τις διαθέσιμες επιλογές σας.

 

Σίγουρα γνωρίζετε πως οι επαγγελματικές φριτέζες είναι ένα απ’ το πιο απαραίτητα αντικείμενα μέσα σε μία επαγγελματική κουζίνα, ανεξαιρέτως το μέγεθος του καταστήματος είναι βέβαιο πως την χρειάζεστε είτε έχετε ένα σουβλατζίδικο, είτε για μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

 

Είναι μια συσκευή, η οποία σίγουρα θα αντικαταστήσετε πολλές φορές στο κατάστημα σας. Αυτό συμβαίνει διότι οι επαγγελματικές φριτέζες δουλεύουν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και 24/24ωρό και αυτό γιατί είναι απαραίτητες στην παρασκευή των περισσότερων φαγητών και εδεσμάτων. Γι’ αυτό τον λόγο πριν προχωρήσετε στην αγορά αυτής πρέπει να προσέξετε τρία πολύ σημαντικά πράγματα: την ποιότητα, την ανθεκτικότητα στον χρόνο και τη φθορά που μπορεί να δημιουργήσει η συνεχής χρήση του προϊόντος, ώστε να αποφύγετε τη συχνή αντικατάσταση.

 

Μοντέλα Επαγγελματικής Φριτέζας

 

Στην ελληνική αγορά θα βρείτε:

  • Φριτέζες μονές επιτραπέζιες & επιδαπέδιες

  • Φριτέζες διπλές επιτραπέζιες & επιδαπέδιες

  • Φριτέζες με βρυσάκι απορροής για την εύκολη αλλαγή του λαδιού

  • Αυτόματες φριτέζες

  • Ηλεκτρικές φριτέζες

  • Φριτέζες αερίου

 

Οπότε αν το καλοσκεφτείτε είναι αρκετοί οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη φριτέζα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι μια μικρή έρευνα, για να ξέρετε τι είναι απαραίτητο να έχει η κατάλληλη συσκευή για την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας σας, αν το έχετε κάνει αυτό ήδη, τότε είστε στο σωστό δρόμο για να φροντίσετε για το μέλλον της επιχείρησής σας.

 

Αν όμως απ’ την άλλη, μόλις ξεκινάτε την δική σας επιχείρηση εστίασης και θέλετε να γνωρίζετε όλες σας τις επιλογές ή θέλετε να αλλάξετε τα ήδη υπάρχοντα σκεύη, τότε αυτό που σας προτείνουμε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με τον έμπορο επαγγελματικού εξοπλισμού με τον οποίο έχετε ξανασυνεργαστεί, είτε να καλέσετε εμάς στο 211 800 1943.

 

Ένας απ’ τους παράγοντες που πρέπει να σας απασχολήσουν είναι η ακριβής ποσότητα φαγητού που πρέπει καθημερινώς να παρασκευάζει η φριτέζα σας. Έχοντας αυτή την γνώση ο προμηθευτής θα μπορέσει να ορίσει πιστά τον αριθμό λίτρων, που χρειάζεται να έχει η φριτέζα σας καθημερινά.

Φριτέζες Ηλεκτρικές ή Φριτέζες αερίου

 

Πρώτα πρώτα πρέπει να διαλέξετε αν θα αγοράσετε μία φριτέζα ηλεκτρική ή αερίου.

Αν τελικά επιλέξετε να προμηθευτείτε ηλεκτρική φριτέζα το κόστος θα είναι μικρότερο σε αντίθεση με την φριτέζα αερίου. Πάραυτα αν επιλέξετε την φριτέζα αερίου, εξοικονομείτε χρήματα από το ηλεκτρικό ρεύμα, κάτι το οποίο θα γίνει αισθητό στους πρώτους κιόλας μήνες της χρήσης του προϊόντος, εδώ λοιπόν θα έχετε μεγαλύτερο κέρδος μακροπρόθεσμα.

 

Φριτέζες Επιτραπέζιες ή Φριτέζες Επιδαπέδιες

 

Έπειτα ο διαθέσιμος χώρος στην κουζίνα σας είναι κάτι το οποίο πρέπει να εξετάσετε, ώστε να γνωρίζετε αν η επιλογή μιας μεγαλύτερης σε μέγεθος φριτέζας είναι μια επιλογή για εσάς και τον χώρο σας. Μία επιτραπέζια φριτέζα προϋποθέτει την ύπαρξη μια μεγάλης επιφάνειας ή πάγκου ώστε να τα τοποθετηθεί ή ακόμη και μια επιδαπέδια φριτέζα με ερμάριο.

Διαφορετικά μπορείτε να την εγκαταστήσετε όπως εξυπηρετεί εσάς καλύτερα, επιπλέον να έχετε στο νου σας πως οι επιδαπέδιες φριτέζες προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

 

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις και απορίες ή θέλετε να ζητήσετε περαιτέρω διευκρινήσεις, όσον αφορά τις επαγγελματικές φριτέζες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα click στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να δείτε τα πάντα ενδελεχώς, εκεί μπορείτε να δείτε επίσης και τον υπόλοιπο επαγγελματικό εξοπλισμό που διαθέτουμε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 800 1943.

 

Δείτε επιπλέον, κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων για την επιχείρησή σας.

 

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Η παράδοση μπορεί να γίνει στο χώρο σας απευθείας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Evianews.com

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο evianews όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]