Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, 21:30

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Χαλκίδα: Και του έκλεψε το όχημα και του φόρτωσε ...ναρκωτικά!
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 8:37:01 πμ

Του έκλεψε το κλειδί από το σπίτι...

Μαζί με το κλειδί, του πήρε και το αυτοκίνητο και οχι μόνο έκανε βόλτες αλλά το φόρτωνε και με ναρκωτικά...
Η ιστορία ξεκίνησε λίγο νωρίτερα το μεσημέρι, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν εγκαταλελειμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του, στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση.
Λίγες ώρες μετά, προσέγγισαν το όχημα ο 22χρονος μαζί με τον 18χρονο, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν της σύλληψης.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ενώ από την κατοχή του 22χρονου, κατασχέθηκαν επιπλέον ένα κλειδί οχήματος, μία φορητή κάμερα και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας εννέα (9) εκατοστών.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το ανωτέρω κλειδί ανήκει στο κλεμμένο όχημα, το οποίο ο 22χρονος είχε αφαιρέσει μαζί με τον 37χρονο, βραδινές ώρες της 13-02-2019.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ομοίως κατασχέθηκε, αποδόθηκε νομότυπα στον ιδιοκτήτη του, μαζί με το κλειδί και τη φορητή κάμερα, η οποία είχε αφαιρεθεί από το εσωτερικό του.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για συναφή και όχι μόνο αδικήματα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected] |Στοίχημα .