Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 14:27

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Εκπαιδευτικό Συνέδριο από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 8:50:06 πμ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, στις 29 και 30 Μαρτίου, με την επιστημονική υποστήριξη του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το θέμα του 3ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου του Συλλόγου είναι: «Για ένα Σχολείο που θα μας χωράει όλους». Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της  Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και θα συνεχιστεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κόκκινο σπίτι και το 3ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας.

Όποια σχολική μονάδα θέλει να παρουσιάσει δράσεις, που έχει πραγματοποιήσει μπορεί να συμμετέχει σε παράλληλη έκθεση με φωτογραφίες,  μακέτες, αφίσες που θα οργανωθεί στο 3ο Δημοτικό σχολείο. (πληροφορίες στη Βέτα Κορωναίου 6974341868)

Για την συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια, χρειάζεται δήλωση συμμετοχής σε αίτηση, γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Για την  παρακολούθηση των εισηγήσεων δεν χρειάζεται δήλωση .

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]