Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 19:29

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Κώστας Μπαρούτας: Όλοι μαζί μπορούμε...

Στο ΚΕΦΙΑΠ παραδόθηκε μια μεγάλη ποσότητα από καπάκια τα οποία μετέφερε με το φορτηγό του ο Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη, ‘Λύση Τώρα’, Κωστας Μπαρουτας.

Η ποσότητα αυτή έχει συλλεχθεί σε αποθήκες που έχει διαθέσει ο ίδιος από πολίτες της τοπικής κοινωνίας, συλλόγους και σχολεία της περιοχής. Ο Κώστας Μπαρούτας παρευρέθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους του ΚΕΦΙΑΠ μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκίδας Βασίλη Καθαροσπορη και την ομάδα τους, όπου ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΦΙΑΠ ως Δημόσιο Κέντρο Αποκαταστασης ΑμεΑ και διατομεακό τμήμα του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Μαζί ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο!

Όλα είναι δυνατά όταν οι άνθρωποι δρουν συλλογικά για ένα σκοπό! Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» παρέχει από το 1999 φροντίδα σε Α.με.Α με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας καθώς και στήριξη στους γονείς και τους κηδεμόνες τους. Με την θέληση και την προσφορά τους έχουν καταφέρει πολλά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 
Ο σύλλογος παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ώστε να συνεχίσει να προσφέρει έργο.
 
Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται την βοήθεια μας!
Για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος - Ελπίδα – Πολιτισμός» διοργανώνει δωροέκθεση στην οδό στην οδό Αβάντων 5, από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Δευτέρα 15 Απριλίου, με ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10:30 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.
 
Με την στήριξη σας δίνουμε ανάσα στη προσπάθεια του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο evianews όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]