Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 01:52

​​

18.8.2018 | 01:27
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε παλικάρι από την Κύμη
Το Αγαπώ και Πράττω μας προσκαλεί τη Τετάρτη στις 29 Αυγούστου 2018, στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης να δώσουμε τα χέρια για άλλη μια φορά, μαζί με καλλιτέχνες της περιοχής και να βοηθήσουμε τον Γιώργο Καλιαέβ έναν νέο άνθρωπο μόλις 20 ετών που μεγάλωσε στην Κύμη και πάσχει από λευχαιμία β επιπέδου να κερδίσει τον αγώνα για την ζωή.   Τη Τετάρτη στις 29 Αυγούστου μαζευόμαστε όλοι στο λαογραφικό μουσείο Κύμης σε μία ημέρα αγάπης! Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Παραμυθοχώρα στις 19:30, μια παράσταση κουκλοθέατρου και animater show που υπόσχεται να ενθουσιάσει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό live από τους Γιώργο & Εύα και τον Νίκο Γεωργίου.  Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν για τη θεραπεία του Γιώργου. Ελάτε να ενώσουμε τα χέρια μας και να μετατρέψουμε για ακόμα μια φορά την αγάπη μας για τους νέους ανθρώπους της περιοχής σε πράξη!! Ολοι μαζί μπορούμε! *Μπορείτε να βοηθήσετε τον Γιώργο και κάνοντας απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του στην εθνική τράπεζα: GR38161071683 Παραλήπτης είναι: VARINA (η μητέρα του Γιώργου).
Εύβοια: τελευταίες ειδήσεις
 • 17/8/2018 - 17:19Δείτε στο χάρτη ποιες παραλίες έχουν ήδη τσούχτρες
     Ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τις τσούχτρες και τις μέδουσες στην Ελλάδα, δημιούργησε το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, οι πολίτες θα μπορούν πλέον, προτού εξορμήσουν για μπάνιο σε κάποια παραλία, να ελέγξουν εάν σε αυτήν υπάρχουν μέδουσες. Πως; Μέσω του Google maps. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας δημιούργησε έναν χάρτη που θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ ακόμη και οι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν βάζοντας τις δικές τους καταγραφές. Τα πρώτα στοιχεία πάντως, δείχνουν ότι στον Ευβοϊκό Κόλπο έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella.  
 • 17/8/2018 - 11:11Δες σε τι παράδεισο ζούμε (Βίντεο)
     Η Wanderlust Greece, μέσα από το νέο της βίντεο, μας μυεί στον μοναδικό κόσμο της Εύβοιας και της Σκύρου. Ένα συναρπαστικό roadtrip, διάρκειας 11 ημερών, αναδεικνύει, μέσω live αναμεταδόσεων και καθημερινών social media posts, την ιδιαίτερη προσωπικότητα, τη μακροχρόνια παράδοση και τη μαγευτική φύση των αυτών των δύο ξεχωριστών νησιών της Στερεάς Ελλάδας.  Με αφετηρία την ηλιόλουστη Χαλκίδα και με wanderlust παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, το video αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά των προορισμών. Καταπράσινα τοπία και κατάφυτοι ορεινοί όγκοι εναλλάσσονται με γραφικά ακρογιάλια που σου δίνουν την αίσθηση ότι εσύ τα ανακάλυψες πρώτος. Χωριά και οικισμοί που έχουν παραμείνει αλώβητοι στο πέρασμα του χρόνου. Φιλικοί και πρόθυμοι να μοιραστούν τις κρυφές ομορφιές των νησιών κάτοικοι. Καθημερινές ασχολίες και τοπικά προϊόντα που δημιουργούν και διαμορφώνουν την κουλτούρα των τόπων. Εδώ όλα είναι αυθεντικά, αληθινά και με έναν ξεχωριστό τρόπο αβίαστα ισορροπημένα. 
 • 17/8/2018 - 11:11Αυλωνάρι: Πάθος με τα αρχαία ονόματα
     Στην φωτογραφία βλέπουμε τον μπαρμπα- Λουκιανό με το γιο του τον Ξενοφώντα... Στιγμιότυπο από τις εκλογές του....1981 μετά την ψήφο. Το Αυλωνάρι έχει πολλά αρχαία ονόματα , όπως εδώ Λουκιανός και Ξενοφώντας τον πατέρα του Λουκιανού τον έλεγαν Καλλίστρατο . Ήταν παππούς του Τάσου Γκιόκα, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά.  Με την ευκαιρία η σελίδα avlonari such a lovely place έκανε μία μικρή έρευνα ζητώντας από τους αναγνώστες του να αναφέρουν και τα άλλα αρχαία ονόματα των κατοίκων του χωριού.! Ένα σπάνιο φαινόμενο...!! Δείτε τα αποτελέσματα. ?
 • 17/8/2018 - 10:43Απάτη με e-mails εκβίασης προσωπικών λογαριασμών
     Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια νέα μορφή απάτης, διεθνώς γνωστή ως απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”, που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, με σκοπό την εξαπάτησή τους. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες με τη χρήση απατηλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στέλνουν μαζικά μηνύματα σε αποδέκτες και τους ενημερώνουν ότι γνωρίζουν τους κωδικούς ασφαλείας (password) τους. Παράλληλα τους γνωστοποιούν ότι έχει εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό, μετά από την επίσκεψη τους σε κάποιον ιστότοπο, το οποίο έχει ενεργοποιήσει την κάμερα και τους έχει καταγράψει σε προσωπικές στιγμές. Στη συνέχεια, αναφέρεται ότι το κακόβουλο λογισμικό έχει συλλέξει όλες τις επαφές των χρηστών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δράστες απειλούν με την αποστολή του επίμαχου υλικού στις επαφές τους, σε περίπτωση που δεν λάβουν bitcoins. Η προσπάθεια εκβίασης των θυμάτων με την απειλή δημοσιοποίησης αρχείων ερωτικού περιεχομένου αναφέρεται διεθνώς ως σεξουαλική εκβίαση “sextortion”. Σημειώνεται ότι τα εκβιαστικά αυτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν κυρίως τις παρακάτω μορφές και περιεχόμενο, ενώ η αναφορά σε πραγματικούς κωδικούς γίνεται ώστε οι χρήστες να πεισθούν για το αληθινό της απειλής. Ωστόσο, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τις περισσότερες φορές οι κωδικοί αυτοί είναι αρκετά παλαιοί και δεν χρησιμοποιούνται πλέον, γεγονός που καταδεικνύει ότι προέρχονται από παλαιότερη διαρροή δεδομένων. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, προτρέπει τους παραλήπτες των απατηλών μηνυμάτων, εκβιαστικού περιεχομένου να: - Αγνοούν τα μηνύματα και να μην καταθέτουν χρήματα στους λογαριασμούς, που τους παραθέτει ο δράστης. - Μην ανοίγουν τυχόν συνημμένα αρχεία σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άγνωστους αποστολείς. - Μην επικοινωνούν ποτέ και για κανένα λόγο με τους εκβιαστές. - Αλλάζουν άμεσα κάθε κωδικό ασφαλείας (password) που νομίζουν ότι διακυβεύεται. - Αξιολογούν τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή τους.
 • 17/8/2018 - 10:07Χωνευτικό Κύμης: Ξεκούραση δίπλα στα θαυματουργά νερά
     Αν βρεθείτε στην Κύμη, στην Εύβοια, τότε μια βόλτα από την Ιαματική Πηγή, στο Χωνευτικό είναι απαραίτητη! Τόσο για την ομορφιά του τοπίου όσο και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Πολυχώρος Χωνευτικού Κάτω από τα πλατάνια απολαύστε τον καφέ σας, το ποτό σας, το μεζέ ή το γλυκό σας. Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ Με αγάπη και σεβασμό στον τόπο μας και θέλοντας να δώσουμε μια ξεχωριστή μορφή απόλαυσης και χαλάρωσης για τον επισκέπτη αλλά και τους συντοπίτες μας, ξεκινήσαμε να δίνουμε ζωή στον πανέμορφο χώρο του Χωνευτικού Κύμης με τις Ιαματικές πηγές.   Με αγνά  προϊόντα του τόπου μας δημιουργήσαμε πιάτα να συνοδεύσουν την μπύρα το κρασί, το ούζο ή το  τσίπουρο.  Εκλεκτά παραδοσιακά γλυκά θα συνοδεύσουν τον καφέ σας. Και φυσικά ξεχωριστές μουσικές βραδιές, μικρές συναυλίες, φεστιβάλ, καλοκαιρινό σινεμά και θεατρικές  παραστάσεις θα δώσουν το ερχόμενο  καλοκαίρι μια άλλη δημιουργική και καλλιτεχνική πινελιά στις μέρες και τις νύχτες σας. ? Ο χώρος είναι ασφαλής για μικρά παιδιά και θα υπάρχει  χώρος δημιουργικής απασχόλησης των μικρών μας φίλων. Τέλος να αναφέρουμε ότι  ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμους, βαπτίσεις κλπ). Σε συνεργασία με εξαιρετικούς συνεργάτες στο χώρο του catering,  της μουσικής, του στολισμού, της φωτογραφίας κλπ. μπορούμε  να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη οικονομική πρόταση. 
 • 17/8/2018 - 10:07Τι ετοιμάζεται να κάνει στην Γαζέπη ο Δήμος Χαλκιδέων;
     Μετά από αίτημα καταστηματαρχών της περιοχής, ο Δήμος Χαλκιδέων έκανε παρέμβαση στην οδό Γαζέπη. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην επισκευή των πεζοδρομίων, στην αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού και στην απεντόμωση στα σημεία που υπάρχουν εγκαταλελειμμένα σπίτια. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χαλκιδέων σκοπεύει να εντάξει την οδό Γαζέπη, όπως και άλλες εμπορικές περιοχές της Χαλκίδας, στο Πρόγραμμα "Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου", με στόχο την ανάδειξη και αναβάθμισή τους.  
 • 17/8/2018 - 02:49Κάθε πότε θα είναι χωρίς νερό η περιοχή των Ψαχνών;
      Ακολουθεί η ανακοίνωση Λόγω αντιμετώπισης σημαντικών προβλημάτων στα αποθέματα νερού, ενημερώνουμε τους κατοίκους της Δ.Κ. Ψαχνών και της Τ.Κ. Καστέλλας ότι, από απόψε και μέχρι νεωτέρας,  θα προβαίνουμε καθημερινά σε διακοπές νερού από τη 01:00 έως και τις 06:00, ώστε να διασφαλίσουμε την επάρκειά του στις κρίσιμες ώρες της ημέρας που η ζήτησή του θα είναι αυξημένη  
 • 17/8/2018 - 02:44Στον Οξύλιθο ο Γιάννης Πανταζής
     Στον Οξύλιθο βρέθηκε ο τοπικός σύμβουλος Μύτικα Γιάννης Πανταζής.  Είναι ένα έθιμο όπου ο Γιάννης Πανταζής κάθε χρόνο το τιμά με την παρουσία του. Λίγες ώρες χαλάρωσης μακρυά από την ρουτίνα της καθημερινότητας και το βαρύ πρόγραμμα. 
 • 17/8/2018 - 02:35Στύρα: Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της «Παναγίας στο βουνό»
     ​Σε μια υπέροχη τοποθεσία στα Στύρα. Σύμφωνα με το neastyranews.gr, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018, ημέρα εορτής της απόδοσης της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Έναρξη ανάβασης απ’ την πλατεία των Στύρων (συντριβάνι) ώρα 06:00μμ Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6986 172 758
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ως γνωστόν, ο έγγαμος βίος και δη ο πολυετής έγγαμος βίος, πολλές φορές πάσχει από ρουτίνα και φαντασία, με αποτέλεσμα αρκετές φορές δυστυχώς να οδηγείτε στην λήξη του. Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε στο περίγυρό μας, ζευγάρια τα οποία δεν έχουν καμία σχεδόν επικοινωνιακή αρμονία και ανύπαρκτη ερωτική δραστηριότητα. Μία εργαζόμενη σύζυγος και μητέρα, μετά από 25 χρόνια γάμου αποφάσισε να δημοσιεύσει την μέθοδο που εφάρμοσε και έσωσε τον γάμο της από σίγουρη διάλυση, στέλνοντάς μας μία χειρόγραφη επιστολή στην οποία μας ευχαριστεί για την συνεισφορά μας, στην λύση ενός οικογενειακού της προβλήματος. Η 45χρονη σύζυγος από την Αθήνα, ήταν ένα βήμα πριν την αίτηση διαζυγίου, λόγο της ερωτικής αδράνειας και ανεπάρκειας που υπήρχε στον γάμο της. Ο σύζυγός της είχε αρκετά μικρό πέος λόγο της στυτική δυσλειτουργίας που αντιμετώπιζε κατά την διάρκεια της επαφής, και εκσπερμάτιζε αρκετά γρήγορα λόγο της πρόωρης εκσπερμάτισης που έπασχε. Ωστόσο μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονο το στοιχείο της εκτίμησης, της αγάπης και της ερωτικής διάθεσης, αλλά η ανεπάρκεια της δράσης, έκανε το ζευγάρι να φτάσει ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η κυρία Κ..... μαζί με τον σύζυγό της έκαναν πολλές προσπάθειες με διάφορες λύσεις, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πριν λίγο καιρό αποφάσισε να επισκεφτεί έναν ειδικό sex coach για τέτοια θέματα, ο οποίος της έδωσε μία σειρά από συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου και την χρήση κάποιου χημικού σεξουαλικό συμπληρώματος. Όπως μας αναφέρει η 45χρονη γυναίκα στην ευχαριστήρια επιστολή της, μετά από έρευνα που έκανε λόγο του ότι δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του συζύγου της με τα χημικά σκευάσματα. Βρήκε στην ιστοσελίδα μας ένα προϊόν που είχαμε γράψει παλιότερα κάποια άρθρα για την πραγματικά εντυπωσιακή του δράση και την 100% βιολογική του σύνθεση. Μετά από επικοινωνία που είχε με την εταιρεία η οποία διαθέτει το προϊόν στην αγορά, αποφάσισε να μπει στον κόπο να το δοκιμάσει. Σώζοντας έτσι το γάμο της. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ιστοσελίδα μας συνετέλεσε στην ανανέωση και αναζωπύρωση ενός ζευγαριού, που υπερίσχυε η αγάπη και η εκτίμηση σε ένα θέμα ταμπού της κοινωνίας μας. Επίσης είναι συγκινητική η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας, και μας χαρίζει απεριόριστη δύναμη και όρεξη να συνεχίζουμε και στο μέλλον με την ίδιο ζήλο. Μπορείτε να δείτε εδώ την βιολογική μαρμελάδα που λύνει προβλήματα σεξουαλικής φύσεως και συγκαταλέγετε στα πιο εντυπωσιακά syperfoods του 21ο αιώνα. To επιστημονικό περιοδικό της (US FDA) έκανε λόγο, για το απόλυτο superfood που δημιουργήθηκε ποτέ, κάνοντας ολόκληρο αφιέρωμα στο συλλεκτικό της τεύχος που βγαίνει μία φορά τον χρόνο.   Μπορείτε να βρείτε την βιολογική μαρμελάδα εδώ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2018 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |email επικοινωνίας info@evianews.com