Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 21:13

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο: Δες τι θα γίνει στο επεισόδιο 142
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 7:24:20 πμ

Τηλεόραση|Γυναίκα Χωρίς όνομα: Δείτε τι θα γίνει στα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς του ΑΝΤ1.

Δευτέρα 15/4/19 - Επεισόδιο 139:

Ο Κωστής καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Λίλιαν, αλλά ενώ νομίζει ότι θα δεχτεί να μιλήσουν, εκείνη του ζητάει να μην την ενοχλήσει ξανά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος ετοιμάζεται να εξαφανιστεί μαζί με την Ελπίδα. Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και στον Άρη συνεχίζεται, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Άρη. Όταν αυτός το ανακοινώνει στην Έλλη, τα πράγματα μεταξύ τους παίρνουν απρόσμενη εξέλιξη.

Τρίτη 16/4/19 - Επεισόδιο 140:

H Μαρίνα με τον Μιχάλη και τον Κωστή προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοινά αποδεκτή, χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτεί η Δικαιοσύνη. Αυτό, ανατρέπει εντελώς τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνεται έξαλλη, συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινική εξέλιξη η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής...

Τετάρτη 17/4/19 - Επεισόδιο 141:

Η Κάτια τρομοκρατεί την Λίλιαν ότι θα χάσει το παιδί της και την πιέζει να το πάρει και να εξαφανιστούν απ’ όλους. Η Λίλιαν πανικοβάλλεται. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει το παιχνίδι του με την Ρία, που γοητευμένη μαζί του, αρνείται να πιστέψει στα λόγια της Σοφίας ότι ο Δημήτρης την κοροϊδεύει. Η Έλλη επιτίθεται στην Μαρίνα για την προοπτική να γνωρίσουν τα παιδιά της την χαμένη αδερφή τους.

Πέμπτη 18/4/19 - Επεισόδιο 142:

Τα πράγματα θα οδηγήσουν τη Μαρίνα και τον Μιχάλη να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο... Ο Άρης απορρίπτει την πρόταση της Έλλης να βγουν μαζί μετά την προπόνηση και της ξεκαθαρίζει πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους ήταν μια παρόρμηση και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

 

Παρασκευή 19/4/19 - Επεισόδιο 143:

Η Κάτια προχωράει σε σχέδιο δολοφονίας της Μαρίνας, ενώ ο Φώτης αρνείται να αναλάβει τη δουλειά που του προτείνει ο μεσάζοντας. Ο Σταύρος επισκέπτεται την Ρένα για να δει τι κάνει κι ο Άρης θυμώνει με την Έλλη επειδή δεν πήγε στην προπόνηση. Την ίδια στιγμή, η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία της Μαρίνας...

Δευτέρα 8/4/19 - Επεισόδιο 134:

H Λίλιαν έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της, προκαλώντας πανικό σε Κάτια, Μαρίνα και Κωστή, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα. Η Μαρίνα κι ο Κωστής προσπαθούν να πείσουν το Σταύρο να βρουν μια λύση για το θέμα του παιδιού, αλλά εκείνος δεν δείχνει να έχει διάθεση να συζητήσει κάτι τέτοιο. Ο Μιχάλης συνεχίζει την άσωτη ζωή, ενώ ο Δημήτρης πείθει τη Ρία να συνεχίσουν να βλέπονται.

Τρίτη 9/4/19 - Επεισόδιο 135:

H συγκίνηση της Μαρίνας και του Κωστή είναι μεγάλη, καθώς νιώθουν πως έχουν φτάσει ένα βήμα πριν από το να βρεθούν ξανά με το παιδί τους. Οι χειρισμοί, όμως, που απαιτούνται για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι λεπτοί και επικίνδυνοι, κι αυτή η εύθραυστη ισορροπία ανεβάζει την ένταση, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει τελικά σε όλα αυτά η ίδια η Ελπίδα. Σε αυτό είναι που ποντάρει και η Κάτια, που πιστεύει πως τελικά η Μαρίνα δεν θα την οδηγήσει στη φυλακή για όσα έγιναν, προκειμένου να προφυλάξει το παιδί της και την ψυχική ισορροπία του.

Τετάρτη 10/4/19 - Επεισόδιο 136:

Η Κάτια, παρότι νοιώθει νικήτρια αφού η Μαρίνα της δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει πια την Ελπίδα, ζητάει απ’ τον Αντρέα να την παρακολουθεί στενά. Το αίσθημα του Φώτη για την Μάρθα δυναμώνει και κάνει κινήσεις που δείχνουν πως τη θέλει πολύ. Εκείνη νοιώθει επίσης δυνατά γι’ αυτόν, αλλά νοιώθοντας ένοχη για ό,τι του κρύβει, κρατά απόσταση μαζί του. Ο Σταύρος ανησυχεί πολύ για την υπόθεση του παιδιού του.

Πέμπτη 11/4/19 - Επεισόδιο 137:

Η Μαρίνα αγωνιά και πάλι προσπαθώντας να ανακαλύψει την απάντηση στο ερώτημα που τη βασανίζει, αλλά τη λύση τη δίνει η Ελπίδα παρέχοντας της μια πολύτιμη πληροφορία. Μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρία, ο Δημήτρης νιώθει πως πετυχαίνει μέρος του σκοπού του προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Σοφίας.

Παρασκευή 12/4/19 - Επεισόδιο 138:

Ο Φώτης τσακώνεται με την Μάρθα για το θέμα της δουλειάς. Η Κάτια πιέζει τον Σταύρο, να πάρει την οικογένειά του και να φύγει. Η Έλλη ζηλεύει όταν βλέπει τον Άρη να μιλάει με μια κοπέλα στον Όμιλο, του κάνει σκηνή και του ανακοινώνει πως θα ψάξει να βρει άλλον προπονητή.

Ο Σταύρος έχει μια εκ βαθέων συζήτηση με την Μαρίνα, που αρχίζει να ελπίζει πάλι πως θα βρεθεί λύση για να είναι μαζί με το παιδί της. Ο Σταύρος της δίνει υποσχέσεις παράλληλα, όμως, τηλεφωνεί στην Κάτια να της αναγγείλει πως αποφάσισε να κάνει αυτό που του ζήτησε. Θα φύγουν στο εξωτερικό για να χαθούν τα ίχνη τους...


Δευτέρα 1/4/19 - Επεισόδιο 129:

Η Κάτια εξομολογείται στο Φώτη και στον Αντρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή. Από την πλευρά της, η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη θετή μητέρα της κόρης τους.

Τρίτη 2/4/19 - Επεισόδιο 130:

H Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε επιτέλους την Ελπίδα και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να τη βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Ταυτόχρονα ξέρει ότι τώρα είναι που αρχίζει το πιο δύσκολο μέρος: η μεθόδευση ώστε να μπορέσει να πάρει νόμιμα πίσω το παιδί της από τους θετούς γονείς, οι οποίοι δείχνουν να αγνοούν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Τετάρτη 3/4/19 - Επεισόδιο 131:

O Κωστής αιφνιδιάζεται όταν συναντά τυχαία την Μαρίνα με τον Μιχάλη στο σπίτι της Λίλιαν να υποκρίνονται το άτεκνο ζευγάρι. Η Λίλιαν παίρνει προσωπικά το θέμα τους και ζητά από τον Σταύρο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Ο Σταύρος, θυμωμένος με την απόφαση της Ρένας να χωρίσουν, σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα. Η Κάτια δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα της από την Μαρίνα. Σκέφτεται να αποκαλύψει στην Λίλιαν την αλήθεια, ώστε να την πείσει να πάρει την Ελπίδα και να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή της Μαρίνας.

Πέμπτη 4/4/19 - Επεισόδιο 132:

H Κάτια αποκαλύπτει στη Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα. Ο Σταύρος κατηγορεί τη Ρένα ότι τον πλησίασε με στόχο να βοηθήσει τη Μαρίνα, ενώ ο Άρης δέχεται πρόταση να προπονήσει την Έλλη ώστε να κατέβει σε ιππικούς αγώνες. Η Μαρίνα επισκέπτεται τη Λίλιαν αποφασισμένη να μιλήσουν, όμως η Λίλιαν την προλαβαίνει καθώς της ομολογεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια...
Παρασκευή 5/4/19 - Επεισόδιο 133: Η Λίλιαν αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις της Μαρίνας. Θεωρεί ότι ο Κωστής την πλησίασε με δόλο για να της πάρει την Ελπίδα και ότι η Μαρίνα εγκατέλειψε τη μικρή και τώρα θέλει να το παίξει μάνα. Η Έλλη ανακοινώνει πως θα κάνει προπονήσεις με τον Άρη προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά ιππασίας και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη γι’ αυτήν. Η Κάτια καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ενδιαφέρει την Έλλη. Ο Δημήτρης κάνει παράπονα στον διευθυντή του ιππικού για την συμπεριφορά του Άρη απέναντι στην Έλλη και απαιτεί την απόλυσή του.

Δευτέρα 25/3/19 - Επεισόδιο 125:

H Μαρίνα συνεχίζει να κινείται μυστικά από όλους για να μάθει τις πληροφορίες που χρειάζεται για την Ελπίδα. Η Κάτια, όμως, θα είναι η πρώτη που θα ανακαλύψει τις κινήσεις της Μαρίνας και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει το οτιδήποτε. Η Σοφία  μαθαίνει για τις εξόδους της μητέρας της με τον Δημήτρη και η αντίδρασή της θα είναι πολύ έντονη...

Τρίτη 26/3/19 - Επεισόδιο 126:

Η Κάτια αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει πάρε δώσε με τον Γιάννη. Φοβάται ότι κινδυνεύει και πρέπει να εμποδίσει τα σχέδιά της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ξενυχτάει με τον Γιάννη κάθε βράδυ στο μπαρ για να βρει στοιχεία να τον ενοχοποιήσει, αλλά εκείνος ξέρει να ξεφεύγει. Ο Φώτης την παρακαλεί να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν, αλλά μάταια. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη.

Τετάρτη 27/3/19 - Επεισόδιο 127:

Η Κάτια προσπαθεί να πλησιάσει τον Γιάννη, για να μάθει το σχέδιο της Μαρίνας, αλλά και για τον πάρει με το μέρος της. Η Έλλη συγκρούεται ακόμη μία φορά με τον Άρη στον Ιππικό Όμιλο, αλλάζει, όμως, γνώμη γι’ αυτόν όταν μαθαίνει πως είναι φίλος του Μιχάλη και ότι έχει περάσει μια δύσκολη προσωπική ιστορία.

Πέμπτη 28/3/19 - Επεισόδιο 128:

Ο Αντρέας θυμώνει με την Κάτια που είπε στον Γιάννη τον πραγματικό λόγο που τον πλησίασε η Μαρίνα. Της λέει πως εξαιτίας της κινδυνεύει, γιατί ο Γιάννης θα της κάνει κακό. Τελευταία στιγμή ο Φώτης σώζει τη Μαρίνα από τη μανία του Γιάννη, αλλά ο Γιάννης κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει τη Μαρίνα. Ο Φώτης δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα αληθινά στοιχεία των θετών γονιών της κόρης της. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη πως η Μαρίνα δεν είχε καμία σχέση με την απαγωγή της Έλλης.

Παρασκευή 29/3/19 - Επεισόδιο 129:

Η Κάτια εξομολογείται στο Φώτη και στον Αντρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή. Από την πλευρά της, η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη θετή μητέρα της κόρης τους. Συγκρούεται μαζί του και διαφωνούν μεταξύ τους για τον τρόπο που θα χειριστούν το όλο θέμα, με τη Μαρίνα να θέλει να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει τη Λίλιαν και τον Κωστή να προσπαθεί να βρει άλλη λύση.

Δευτέρα 18/3/19 - Επεισόδιο 120:

O Κωστής και η Λίλιαν βγαίνουν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι και μιλούν για τα παιδιά τους, χωρίς να ξέρουν πόσα περισσότερα τους δένουν απ' αυτά που γνωρίζουν. Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Η Κάτια προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική σχέση με τον Αντρέα και διεκδικεί τη ζωή της όπως την ονειρεύεται, συναντά, όμως, την αντίδραση της Έλλης.

Τρίτη 19/3/19 - Επεισόδιο 121:

Oι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, την φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι, όμως, δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της.

Τετάρτη 20/3/19 - Επεισόδιο 122:

H άβολη συνάντηση της Κάτιας και του Αντρέα, με την Ρένα και τον Σταύρο στο εστιατόριο πυροδοτεί νέες εντάσεις και στα δύο ζευγάρια. Παράλληλα, η Μαρίνα αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και συνεχίζει να  δουλεύει στο μπαρ για να  πλησιάσει τον Γιάννη και να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες.

Πέμπτη 21/3/19 - Επεισόδιο 123:

O Κωστής εξομολογείται στην Λίλιαν ότι έχει μια κόρη από τον πρώτο του έpωτα που την λένε Ελπίδα και δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Μάρθα συνδυάζει κάποια γεγονότα και αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν παρελθόν. Ο Δημήτρης βάζει την Κάτια σε δίλημμα, όταν της λέει πως θα της παραχωρήσει το σπίτι και ένα ποσόν, αρκεί να διώξει τον Αντρέα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις προσπάθειες να φτάσει στην Σοφία, φλερτάροντας ανοιχτά τη Ρία. Ο Μιχάλης το καταλαβαίνει και συγκρούεται μαζί του, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει.

Παρασκευή 22/3/19 - Επεισόδιο 124:

 

H Μαρίνα συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι με το Γιάννη, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να μάθει ό,τι μπορεί για την Ελπίδα, ενώ παράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να στήσουν μια παγίδα στο Γιάννη.

Δευτέρα 11/3/19 - Επεισόδιο 116:

Η επιστροφή της Έλλης μετά την απαγωγή ανατρέπει για άλλη μια φορά όλα τα δεδομένα. Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολουθούν την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας της Έλλης, δεν στέκονται ικανές να αποκαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ούτε φυσικά τον υπεύθυνο. Η Κάτια, όμως, θα βρει ένα στοιχείο που θα τη βοηθήσει να «κρατάει» τον Κωστή.

Τρίτη 12/3/19 - Επεισόδιο 117:

Η Έλλη, ενώ βλέπει το τραύμα στο χέρι του Κωστή και αρχίζει να τον υποψιάζεται, συνεχίζει να του φέρεται σαν τρυφερή σύζυγός. Παράλληλα, η Λίλιαν δέχεται την δυσαρέσκεια του Σταύρου για την σχέση τους και αφού την πιέσει για μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, του ομολογεί πως είναι εpωτευμένη με τον Κωστή.

Τετάρτη 13/3/19 - Επεισόδιο 118:

Η Έλλη κατηγορεί ευθέως τον Κωστή πως είχε ανάμειξη στην απαγωγή της και ο Κωστής πανικόβλητος λέει στη Μαρίνα πως ίσως πρέπει να φύγει, αλλιώς η Έλλη θα τον δώσει στην αστυνομία. Η Έλλη κατηγορεί την Κάτια ότι σκέφτηκε τον εαυτό της, γι’ αυτό ενώ ήξερε δεν έδωσε τον Κωστή στην αστυνομία. Η Κάτια στην προσπάθειά της να την πείσει πως νοιάζεται γι’ αυτήν της λέει πως θα κάνει ό,τι της ζητήσει η Έλλη.

Πέμπτη 14/3/19 - Επεισόδιο 119:

Ο Μιχάλης, μετά την αποκάλυψη ότι η Μαρίνα γνώριζε για την απαγωγή της Έλλης, νιώθει για άλλη μια φορά προδομένος από αυτήν και της ζητάει να χωρίσουν οριστικά. Ο Κωστής επιστρέφει στο πατρικό του και η Έλλη ζητάει από το Δημήτρη να τον διώξει και από την εταιρεία. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα παρακαλεί το Φώτη να τη φέρει σε επαφή με το σύνδεσμο για να μάθει η ίδια πού είναι η Ελπίδα, αλλά ο Φώτης αρνείται, επειδή φοβάται μην μπλέξει η Μαρίνα με τον υπόκοσμο.

Παρασκευή 15/3/19 - Επεισόδιο 120:

O Κωστής και η Λίλιαν βγαίνουν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι και μιλούν για τα παιδιά τους, χωρίς να ξέρουν πόσα περισσότερα τους δένουν απ' αυτά που γνωρίζουν. Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Η Κάτια προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική σχέση με τον Αντρέα και διεκδικεί τη ζωή της όπως την ονειρεύεται, συναντά, όμως, την αντίδραση της Έλλης.

Δευτέρα 4/3/19 - Επεισόδιο 111:

Η Μαρίνα πείθει τον Κωστή ότι πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούν την εξαφάνιση της Έλλης, προκειμένου η Κάτια να εξαναγκαστεί σε αποκαλύψεις για την τύχη του δικού τους χαμένου παιδιού. 

Τρίτη 5/3/19 - Επεισόδιο 112:

Ο Κωστής λέει στην Κάτια πως αυτός απήγαγε την Έλλη με σκοπό να του ομολογήσει η ίδια πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Έλλης κρύβεται η Μαρίνα και βάζει τον Αντρέα να την παρακολουθεί. Παράλληλα, ο Σταύρος προσπαθεί να πείσει τη Λίλιαν ότι η σχέση του με τη Ρένα είναι συναδελφική.

Τετάρτη 6/3/19 - Επεισόδιο 113:

Η Κάτια, σε αγωνία για την τύχη της Έλλης, επιμένει πως την απαγωγή την έχουν οργανώσει ο Κωστής με τη Μαρίνα και ενημερώνει τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις κακές σχέσεις που διατηρούσε ο Κωστής με την Έλλη. Ο Μιχάλης ζητάει από την Άννα να χωρίσουν, ενώ Αλίκη κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έχει συμβεί στην Έλλη. Η Ρία πάει να βρει τον Δημήτρη και εκείνος την διώχνει ευγενικά.

Πέμπτη 7/3/19 - Επεισόδιο 114:

Η Έλλη προσπαθεί να το σκάσει από την αποθήκη χωρίς επιτυχία και παράλληλα αρρωσταίνει, ανεβάζει πυρετό. Η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Κωστή, βάζοντας στο παιχνίδι της και την Αλίκη. Ο αστυνόμος παίρνει κατάθεση από τον Κωστή και προσπαθεί να καταλάβει αν οι υποψίες της Κάτιας είναι βάσιμες.

Παρασκευή 8/3/19 - Επεισόδιο 115:

Τα περιθώρια για τον Κωστή στενεύουν, καθώς η Αλίκη καταθέτει στοιχεία εναντίον του και πλέον θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Έλλης. Οι άντρες που έχει βάλει η Κάτια να παρακολουθούν τη Σοφία καταφέρνουν και την τρομάζουν για τα καλά. Η Έλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει, αλλά οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν, καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Δευτέρα 25/2/19 - Επεισόδιο 106:

Η Μάρθα, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται κοντά σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη, πιέζει την Αγγελική να της επιβεβαιώσει ότι ο Πέτρος δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Μαρίνας, αλλά την είχε υιοθετήσει. Την ίδια στιγμή, η Έλλη, εξαιτίας της ζήλειας της για τον Κωστή, οδηγείται στο κατώφλι του σπιτιού της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου...

ΕΔΩ θα δεις όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών...
Τρίτη 26/2/19 - Επεισόδιο 107:

Η Κάτια πλησιάζει φιλικά τον Κωστή, προσπαθώντας να τον ψαρέψει για την σχέση του με την Λίλιαν. Εντωμεταξύ, ο Γιώργος και ο Δημήτρης προσπαθούν να επηρεάσουν τον Μιχάλη να μην υπογράψει το διαζύγιο με την Μαρίνα. Παράλληλα, η Ρένα αρχίζει να απομακρύνεται από τον Αντρέα και έχει μια πρώτη τρυφερή στιγμή με τον Σταύρο.

#GynaikaXwrisOnoma Καμία δύναμη δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο η μητρική αγάπη

Τετάρτη 27/2/19 - Επεισόδιο 108:

Η Ρένα νιώθει άσχημα για το φιλί με τον Σταύρο. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με την Ρία, μετά την κοινή τους έξοδο με τα εγγόνια τους. Η Έλλη έχει έναν ακόμα καυγά με τον Κωστή και τον απειλεί πως αν δεν σταματήσει να βλέπει την Λίλιαν, θα δώσει την Μαρίνα στην αστυνομία. Η Μαρίνα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Μιχάλης υπέγραψε το διαζύγιο.

Πέμπτη 28/2/19 - Επεισόδιο 109:

H Μαρίνα και ο Μιχάλης, μετά τις εpωτικές στιγμές που μοιράστηκαν, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη σχέση τους. Ο Μιχάλης προβληματίζεται για το τι θα κάνει με την Άννα. Παράλληλα, η Έλλη περνάει δύσκολες ώρες, γεμάτες αγωνία. Όταν οι δικοί της αντιλαμβάνονται την απουσία της, αρχίζουν να την ψάχνουν ανήσυχοι κι υποψιάζονται απαγωγή.

Παρασκευή 1/3/19 - Επεισόδιο 110:

Oι υποψίες για την εξαφάνιση της Έλλης στρέφονται γύρω από την Κάτια. Η Μάρθα συναντά τη διευθύντρια του ιδρύματος και βρίσκεται μπροστά στην αποκάλυψη για τις αληθινές ρίζες της Μαρίνας.
Η σχέση της Ρένας και του Αντρέα περνάει άλλη μία δοκιμασία, καθώς ο Αντρέας έχει επιστρέψει στο σπίτι της Κάτιας, ώστε να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Έλλης. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή εξαφάνισή της...

Δείτε τι έγινε από 18-2 μέχρι 22-2


#GynaikaXwrisOnoma Καμία δύναμη δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο η μητρική αγάπη

Δευτέρα 18/2/19 - Επεισόδιο 101:

Η δυναμική επιστροφή του Δημήτρη που διεκδικεί ξανά την θέση του στην εταιρεία, ανατρέπει για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες και προκαλεί την αντίδραση της Κάτιας, που θεωρεί ότι πίσω από όλη αυτή τη μεθόδευση κρύβεται η Μαρίνα.  

Τρίτη 19/2/19 - Επεισόδιο 102:

Ο Μιχάλης και η Μαρίνα ετοιμάζουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και η Σοφία ζητάει από τον Δημήτρη να μην την ενοχλήσει ξανά. 

Τετάρτη 20/2/19 - Επεισόδιο 103:

Η Άννα ρωτάει την Μαρίνα τι συμβαίνει μ’ αυτήν και τον Μιχάλη. Η Κάτια ζητάει από τον Αντρέα να μάθει περισσότερα για τον Φώτη κι αυτός την ενημερώνει για τις παράνομες δραστηριότητές του.

Πέμπτη 21/2/19 - Επεισόδιο 104:

H Έλλη για πρώτη φορά υπερασπίζεται την Κάτια στον Δημήτρη, ενώ η Μαρίνα «συμμαχεί» μαζί του και προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον της Κάτιας ακόμη περισσότερο. 

Παρασκευή 22/2/19 - Επεισόδιο 105:

O Μιχάλης δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη του κάθε φορά που συναντά τη Μαρίνα για το διαζύγιό τους. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι η Μαρίνα είναι εκείνη που ζήτησε να του επιστρέψει το μερίδιό του απ’ την εταιρεία. Ο Μιχάλης αρνείται τα χρήματα προκειμένου να φροντίσει ο Δημήτρης να μην την καταδώσουν. Ο Σταύρος προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με την Λίλιαν, ενώ αναπτερώνει και τις ελπίδες της Ρένας για μια μελλοντική εγκυμοσύνη.
 

 

γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 51 γυναικα χωρις ονομα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 20 γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 10 γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 30 γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 60 γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 70 γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 40 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 11 γυναικα χωρις ονομα επομενα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα αντ1 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 3 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 6 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 2 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 8 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 5 γυναικα χωρις ονομα αντ1 επεισοδιο 7 γυναικα χωρις ονομα αντ1 υποθεση γυναικα χωρις ονομα αντ1 επομενα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα βιβλιο γυναικα χωρις ονομα β κυκλος γυναικα χωρις ονομα βιβλιο τελος γυναικα χωρισ ονομα βιβλιο κριτικη γυναικα χωρις ονομα γιωργος γυναίκα χωρίσ όνομα γκρικ μουβι γυναικα χωρις ονομα μαρια γεωργιαδου γυναικα χωρισ ονομα τι θα γινει στα επομενα επεισοδια γυναικα χωρισ ονομα αντ1 τι θα γινει γυναικα χωρις ονομα δημητρης γυναικα χωρις ονομα δευτερα γυναικα χωρις ονομα δεσποινα γυναικα χωρις ονομα διασκευη γυναικα χωρις ονομα δευτερη σεζον γυναικα χωρις ονομα δευτερα 29 οκτωβριου γυναικα χωρις ονομα δευτερα 24/12 γυναικα χωρις ονομα δεκεμβριος γυναικα χωρις ονομα δαιλυ μοτιον γυναικα χωρις ονομα δευτερο επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα η επιστροφη γυναικα χωρις ονομα ηρωες μαρινα γυναίκα χωρισ όνομα ηθοποιοι γυναίκα χωρισ όνομα alpha ηθοποιοι η γυναίκα χωρίσ όνομα η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 30 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδια η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 35 η γυναικα χωρις ονομα επ 13 η γυναικα χωρις ονομα επ 33 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 51 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 40 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 20 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 60 η γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 70 γυναικα χωρις ονομα θανατος γυναικα χωρις ονομα θεμα γυναικα χωρις ονομα ινσταγκραμ γυναικα χωρις ονομα ιανουαριος γυναικα χωρις ονομα κυπρος γυναικα χωρις ονομα καινουργια επεισοδια γυναικα χωρις ονομα καθε ποτε γυναικα χωρισ ονομα αντ1 καστ γυναικα χωρις ονομα λογια σταρατα 73 γυναικα χωρισ ονομα αντ1 λογια σταρατα γυναικα χωρισ ονομα επεισοδια λογια σταρατα γυναικα χωρισ ονομα αντ1 λαιβ γυναικα χωρισ ονομα επεισοδιο λογια σταρατα γυναικα χωρισ ονομα επομενα επεισοδια λογια σταρατα γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 41 λογια σταρατα πετρος λαγουτης γυναικα χωρις ονομα γυναικα χωρις ονομα μιχαλης γυναικα χωρις ονομα μιχαλης ηθοποιος γυναικα χωρις ονομα μουσικη γυναικα χωρις ονομα μιχαλης αννα γυναικα χωρις ονομα μιχαλης marina γυναικα χωρις ονομα μερες προβολης γυναικα χωρις ονομα μυθιστορημα γυναικα χωρις ονομα νουμερα τηλεθεασης γυναικα χωρις ονομα ντορα μακρυγιαννη γυναικα χωρισ ονομα αντ1 νεα επεισοδια γυναικα χωρισ ονομα αντ1 νεχτ νεα σειρα γυναικα χωρις ονομα γυναικα χωρις ονομα ξενη σειρα γυναικα χωρισ ονομα αντ1 ποτε ξεκιναει γυναικα χωρις ονομα ολα τα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα ο νασος πεθαινει γυναικα χωρις ονομα ολα τα επεισοδια 71 γυναικα χωρις ονομα ολα τα επεισοδια 73 γυναικα χωρις ονομα ολοκληρα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα ολα τα επεισοδια youtube γυναικα χωρισ ονομα αντ1 ολα τα επεισοδια γυναικα χωρισ ονομα αντ1 επεισοδιο 1 ολοκληρο γυναικα χωρισ ονομα αντ1 επεισοδιο 9 ολοκληρο γυναικα χωρισ ονομα αντ1 επεισοδιο 11 ολοκληρο η γυναικα χωρισ ονομα αντ1 γυναικα χωρις ονομα περιληψεις γυναικα χωρις ονομα ποσα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα πρωτο επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα περιληψη 71 γυναικα χωρις ονομα προγραμμα γυναικα χωρις ονομα ποιο θα ειναι το τελος γυναικα χωρις ονομα περιληψεις 66 γυναικα χωρις ονομα προσεχως γυναικα χωρις ονομα παιδια γυναικα χωρις ονομα περιληψη 1 γυναικα χωρις ονομα ρουχα γυναικα χωρις ονομα ρολοι γυναικα χωρις ονομα σποιλερ γυναικα χωρις ονομα συντελεστες γυναικα χωρις ονομα σεναριογραφος γυναικα χωρις ονομα σειρα αντ1 γυναικα χωρις ονομα σκηνοθεσια γυναικα χωρις ονομα σειρα αντεννα γυναίκα χωρίς όνομα σειρά γυναικα χωρις ονομα τηλεθεαση γυναικα χωρις ονομα τελευταιο γυναικα χωρις ονομα τραγουδι γυναικα χωρις ονομα τραγουδια γυναικα χωρις ονομα τηλεθεαση νοεμβριου γυναικα χωρις ονομα τρειλερ πεμπτης γυναικα χωρις ονομα τα επομενα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα τρειλερ τριτης γυναικα χωρις ονομα τρειλερ επεισοδιο 71 γυναικα χωρις ονομα τι θα γινει παρακατω το τελευταιο επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα τα επομενα επεισοδια γυναικα χωρις ονομα γυναικα χωρις ονομα υποθεση αντ1 γυναικα χωρις ονομα φεισμπουκ γυναικα χωρις ονομα φωτης γυναικα χωρις ονομα χαρακτηρες γυναικα χωρις ονομα χριστοφορος νικος ψαρρας γυναικα χωρις ονομα γυναικα χωρις ονομα ωρες προβολης γυναικα χωρισ ονομα αντ1 ωρα γυναικα χωρισ ονομα αντ1 ωραριο γυναίκα χωρίς όνομα - επεισόδιο 01 γυναίκα χωρίς όνομα - επεισόδιο 05 γυναίκα χωρίς όνομα - επεισόδιο 09 γυναικα χωρις ονομα 15 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 14 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 17 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 11 episodio γυναικα χωρις ονομα 15/10 γυναικα χωρις ονομα 17/10 γυναικα χωρις ονομα 1 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 16 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 12 episodio γυναικα χωρις ονομα 13 episodio γυναικα χωρις ονομα επ 1 dailymotion γυναικα χωρις ονομα επεισοδιο 1/10 γυναικα χωρις ονομα 2 episodio γυναικα χωρις ονομα 25 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 20 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 21 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 22 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 29 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 21 δεκεμβριου γυναικα χωρις ονομα 21 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 23 νοεμβριου γυναικα χωρις ονομα 26 νοεμβριου γυναικα χωρισ ονομα 2 επεισοδια γυναικα χωρισ ονομα 2 11 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 35 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 30 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 35 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 31 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 34 datemule γυναικα χωρις ονομα 3 episodio γυναικα χωρις ονομα 33 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 34 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 30 νοεμβριου γυναικα χωρις ονομα 3 επεισοδια γυναικα χωρισ ονομα αντ1 επεισοδιο 3 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 41 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 45 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 4 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 46-50 γυναικα χωρις ονομα 45 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 41 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 4 δεκεμβριου γυναικα χωρισ ονομα 4 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 4/10 γυναικα χωρισ ονομα αντ1 επεισοδιο 4 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 51 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 51 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 5 episodio γυναικα χωρις ονομα 5/10 γυναικα χωρις ονομα 50 51 52 επεισοδιο 5 γυναικα χωρισ ονομα αντ1 γυναικα χωρις ονομα 60 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 6 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 66 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 68 επεισόδιο γυναικα χωρισ ονομα επεισοδια 6 7 8 γυναικα χωρις ονομα περιληψη 6 γυναικα χωρις ονομα 75 γυναικα χωρις ονομα 73 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 71 επεισοδιο γυναικα χωρις ονομα 71 72 γυναικα χωρις ονομα 71 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 73 dailymotion γυναικα χωρις ονομα 71 τρειλερ γυναικα χωρις ονομα 72 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 7 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα 71-75 γυναικα χωρισ ονομα 7 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 7/11 γυναικα χωρισ ονομα 7 12 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 8/10 γυναικα χωρις ονομα 8 επεισόδιο γυναικα χωρις ονομα επ 8 γυναικα χωρισ ονομα επεισοδιο 8 daily γυναικα χωρισ ονομα 8 επεισοδια γυναικα χωρις ονομα 9 επεισόδιο γυναικα χωρισ ονομα επεισοδιο 9 dailymotion επεισοδιο 9 γυναικα χωρισ ονομα αντ1
#GynaikaXwrisOnoma Καμία δύναμη δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο η μητρική αγάπη


Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα  προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης) κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.
Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια.
Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το αόρατο χέρι της μοίρας που τις έδεσε μαζί, κρύβει μια συγκλονιστική αλήθεια…

#GynaikaXwrisOnoma Καμία δύναμη δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο η μητρική αγάπη

Συντελεστές

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.

Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα.  Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.
πηγή κειμένου και ενημέρωσης περιλήψεων: fthis.gr

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]