Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 19:34

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Προγράμματα ΟΑΕΔ: ¨Ερχονται χιλιάδες θέσεις εργασίας για ανέργους
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 11:39:22 πμ
​​

Ερχονται προσλήψεις σε Δήμους όλης της χώρας.

Η υπουργική απόφαση προβλέπει 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε δήμους της χώρας.

οαεδ προγραμματα οαεδ τηλ οαεδ προγραμματα 2018 οαεδ αποτελεσματα οαεδ αιτησεις οαεδ προγραμματα 2018 για ανεργους οαεδ επιδοματα οαεδ ανανεωση
Οι προσλήψεις έχουν στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη και επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.


οαεδ προγραμματα 2018 για ανεργους ανω των 55 οαεδ προγραμματα 2018 για ανεργους 18-29 επιδοτουμενα προγραμματα οαεδ 2018 προγραμματα οαεδ για ανεργους οαεδ προγραμματα για ανεργους 55 ετων οαεδ προγραμματα 30-49 οαεδ προγραμματα εσπα επιδοτουμενα προγραμματα οαεδ για νεες επιχειρησεις
Γράφει ο Γιώργος Κουτσελίνης (email: [email protected])

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν:

-Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργωνn του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
-Μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι σταn μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

-Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα.

-Άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

-Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

-Άνεργοι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματοςn Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Πόσα χρήματα θα παίρνουν;

Για κάθε ωφελούμενο το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί σε 19,81 ευρώ ημερησίως και έως 495,25 ευρώ μηνιαίως για ωφελουμένους ηλικίας 25 ετών και άνω και σε 17,27 ευρώ ημερησίως και έως 431,75 ευρώ μηνιαίως για ωφελουμένους ηλικίας κάτω των 25 ετών. 

Πως θα κάνουν την αίτηση

Οι ωφελούμενοι καλούνται, μετά από πρόσκληση του ΟΑΕΔ, να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από μία μέχρι τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και επιβλέποντες φορείς.

Η αίτηση πρόκειται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και μετά τη συμπλήρωσή της, οι ωφελούμενοι μπορούν να την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/).​

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]