Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 00:44

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Απίστευτο: Δες τι έπαθε ο Δήμος και δεν μπορούσε να μαζέψει τα σκουπίδια
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 6:53:28 μμ

Μήνυση κατ' αγνώστων κατατέθηκε στο Α.Τ. Θηβών από το Δήμο Θηβαίων μετά τη διαπίστωση κλοπής μπαταριών οχημάτων από το αμαξοστάσιο του Δήμου, που βρίσκεται στην συνοικία Κοντίτο της Θήβας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2/11/2018, άγνωστοι δράστες εισήλθαν εντός του αμαξοστασίου και αφαίρεσαν συνολικά δώδεκα (12) μπαταρίες και είκοσι (20) πόλους μπαταριών, από έξι (6) οχήματα του Δήμου (τέσσερα (4) απορριμματοφόρα, μία (1) υδροφόρα και ένα (1) φορτηγό). Η κλοπή εικάζεται ότι πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα και έγινε αντιληπτή περί τις 03:30 της ίδιας ημέρας, που πήγε στο αμαξοστάσιο ο πρώτος οδηγός. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται περίπου στο ποσό των 3.000 ευρώ.

Η ακινητοποίηση των οχημάτων λόγω της κλοπής είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη της Θήβας, αφού καθυστέρησαν να ξεκινήσουν τα απορριμματοφόρα για την περισυλλογή, μέχρι να αντικατασταθούν οι μπαταρίες τους.

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]
loading...