Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 16:39
Κεντρική σελίδα → Βοιωτία
18.1.2018 | 12:13
Βοιωτία: Δες τι έκαναν για να κλέβουν αυτοκίνητα
Ειδικότερα οι δράστες, εντόπιζαν διαδικτυακές αγγελίες και επικοινωνούσαν με τους πωλητές αυτών, επιχειρώντας ακολούθως με τη μέθοδο της εικονικής ηλεκτρονικής συναλλαγής, μέσω internet banking, να τους εξαπατήσουν, ώστε τα προς πώληση τροχοφόρα οχήματα να περιέλθουν στην κατοχή τους. Συγκεκριμένα με την ανωτέρω μέθοδο, κατάφεραν να εξαπατήσουν κάτοικο Βοιωτίας, ο οποίος την 17-03-2017, σε περιοχή της Αττικής, παρέδωσε στον 45χρονο φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, αφού προηγουμένως άγνωστος συνεργός του έπεισε τον παθόντα ότι είχε δήθεν κατατεθεί χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό. Επίσης οι δράστες, προσπάθησαν να εξαπατήσουν τέσσερις ακόμη κατοίκους Αθηνών, με σκοπό να περιέλθουν στην κατοχή τους αντίστοιχα 2 αυτοκίνητα, δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινητό τηλέφωνο. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Βοιωτία: τελευταίες ειδήσεις
 • 8/1/2018 - 11:12173 πρωτοετείς φοιτητές βράβευσαν Δήμος Θηβαίων & ΤΟΣΥΝ
     Tους 173 επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Θηβαίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 βράβευσαν ο Δήμος και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ.Θ. (ΤΟΣΥΝ) την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πατέρας Γεώργιος Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Σταμάτης Καλαμιώτης. Ακολούθησαν οι απονομές επαίνων ξεκινώντας από τους επιτυχόντες με μόρια εισαγωγής πάνω από 18.000 καθώς και τη βράβευση μαθητή Εσπερινού Λυκείου με την υψηλότερη βαθμολογία. Οι εν λόγω επιτυχόντες έλαβαν και ένα επιπλέον χρήσιμο δώρο για τις σπουδές τους από τους ευγενικούς χορηγούς : EREN HELLAS A.E. , Όμιλος ΗΡΩΝ και Κατάστημα Η/Υ & Αναλώσιμων Π. Βλάχου στη Θήβα . Στη συνέχεια απονεμήθηκαν έπαινοι στους επιτυχόντες ανά σχολείο (Γενικά Λύκεια: 1ο,2ο,3ο Θήβας, Βαγίων, Θεσπιών -μαθητές από τη ΔΕ Θίσβης, 1ο ΕΠΑΛ & Εσπερινό Λύκειο), τους οποίους επέδωσαν οι : Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολαου, Βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος, Πρόεδρος Π.Σ. Στερεάς Γ. Ψυχογιός, Πρόεδρος ΔΣ Θηβαίων Αθ. Κοκοντίνης, Αντιδήμαρχος Θηβαίων Σπ. Κίτσος, Αντιδήμαρχος ΔΕ Βαγίων Σ. Δρένιος, Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Στ. Χαλβατζής, Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Γ. Κατσέλης, Πρόεδρος ΔΗΚΕΘ Κ. Χαρέμης, Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ.Θ. Ντ. Τυρηνόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Θηβαίων Αθ. Σκούμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Σωτήρχος (ως εκπρόσωπος της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ι. Κόρδατζη), Ι. Κοντού, Π. Τσαραμπάρης, Γ. Τζουμανέκας, Δ. Τούτουζας, Γ. Παπαβασιλείου και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας Σ. Μανάρα. Παρευρέθησαν επίσης και συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Π. Θανάσαινας και η Γραμματέας Ι. Αναστασίου. Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου επεσήμανε στην ομιλία του ότι πρόθεση του Δήμου είναι αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός, με απώτερο σκοπό την ενθάρρυνση των νέων, για να συνεχίζουν να προσπαθούν να εκπληρώνουν τους στόχους τους και ως επιβράβευση των επίπονων προσπαθειών τους κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς φοίτησής τους στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συνεχάρη δε όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, τους γονείς και εκπαιδευτικούς τους.
 • 3/1/2018 - 15:43Κόκα και χασίς σε βίλα στον Παρνασσό
     Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο της δράσης της για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και διασταύρωση στοιχείων πιστοποίησε τη δράση εγκληματικού κυκλώματος στη διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική, ταυτοποίησε τα μέλη του καθώς και τους ρόλους τους (προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση) ενώ εντοπίσθηκαν και οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών. Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες της 28-12-2017, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στη Νίκαια, στην Κυψέλη και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις 4 ημεδαποί, τρεις άνδρες ηλικίας 19, 23 και 23 ετών και μία 20χρονη γυναίκα, καθώς και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας. Επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες της 29-12-2017 συνελήφθη σε περιοχή της Φωκίδας, με τη συνδρομή του Τ.Α. Άμφισσας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α. Φωκίδας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, αρχηγικό μέλος της σπείρας. Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί ναρκωτικών. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, η παραπάνω σπείρα προέβη σε άνω των 100 πράξεων διακίνησης ναρκωτικών. Από τις κατασχεθείσες και διακινηθείσες ποσότητες ναρκωτικών, υπολογίζεται ότι τα παράνομα έσοδα υπερβαίνουν τις 110.000 ευρώ. Από τις έρευνα σε οικίες, χώρους και οχήματα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -33.396- γραμμαρίων Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -126,6- γραμμαρίων Το χρηματικό ποσό των -7.210- ευρώ και -23- δολαρίων Η.Π.Α. Τρεις 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές Ένα 1 ΙΧΕ αυτοκίνητο Μία 1 μοτοσυκλέτα Δώδεκα 12 κινητά τηλέφωνα Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά
 • 3/1/2018 - 13:26Συμπλοκή με μαχαίρι έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων
     Στο νοσοκομείο, ένας νεαρός Πακιστανός... Όλα έγιναν χθες το απόγευμα έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Θήβα, όταν ο νεαρός δέχθηκε επίθεση τεσσάρων - πέντε ατόμων με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τον τραυματίσει με μαχαίρι στο χέρι, που έβαλε μπροστά για να προστατευθεί. Ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν σοβαρό, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.
 • 31/12/2017 - 20:20Άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να ουρλιάζει
     Στιγμές πανικού μέσα στο ίδιο του στο σπίτι στην γειτονιά μας. Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες στην Αλίαρτο που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, έσπασαν το τζάμι του σπιτιού και εισήλθαν στο εσωτερικό του. Από το θόρυβο ξύπνησε ο νεαρός ένοικος του και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, άρχισε να δέχεται χτυπήματα για να μαρτυρήσει που έχει χρήματα. Ο ίδιος άρχισε να ουρλιάζει, γεγονός που έκανε τους δράστες να το βάλουν στα πόδια. Τελικά έφυγαν άπραγοι ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους. 
 • 30/12/2017 - 20:47O Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων βράβευσε τους Πρωτοετείς Φοιτητές & διακεκριμένους μαθητές - αθλητές
     Σε μια συγκινητική εκδήλωση στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, για 7η συνεχή χρονιά η «Γιορτή Εκπαίδευσης» του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, όπου τιμήθηκαν 56 πρωτοετείς φοιτητές/τριες. Ο Δήμος μας βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία του, την σχολική χρονιά 2016-2017 και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ) καθώς και διακεκριμένους μαθητές – αθλητές. Ο Δήμαρχος στην ομιλία του αφού αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι μαθητές και οι οικογένειές τους με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε επίσης και στην αξία της εκπαίδευσης και των σπουδών. Καταλήγοντας στο λόγο του ο Δήμαρχος Γεώργιος Π. Ντασιώτης και απευθυνόμενος στους μαθητές ανέφερε : «Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή τύχη. Είμαστε κοντά σας και νοιώθουμε τις αγωνίες σας. Θέλω να σας πω μόνο τούτο. Η σπουδές είναι μονόδρομος και για σας αλλά και για την πατρίδα. Προσπαθήστε για το καλύτερο και να θυμάστε, ότι η κοινωνία μας εναποθέτει το μέλλον της σε σας». Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μαθητές – αθλητές που διακρίθηκαν φέτος σε ατομικά αγωνίσματα και μας έκαναν υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν: · Χαλιμούρδας Ιωάννης για την διάκριση του στους πανελλήνιους αγώνες νέων στο άλμα εις ύψος, κατακτώντας την 3η θέση. · Χαλιμούρδας Κωνσταντίνος για την 3η πανελλήνια νίκη παμπαίδων στο άλμα εις ύψος. · Χόντος Γεώργιος για την 6η πανελλήνια νίκη παίδων στη σφαιροβολία · Ζαχαρίας Κωνσταντίνος, για την διάκρισή του στους πανελλήνιους αγώνες τοξοβολίας εφήβων, κατακτώντας την 1η θέση. · Σταύρου Παναγιώτης, για την διάκρισή του στους πανελλήνιους αγώνες Ζίου – Ζίτσου παίδων, κατακτώντας την 1η θέση. · Λαμπίρη Μαρία, για την διάκρισή της στους παγκόσμιους χειμερινούς αγώνες των Special Olympics στην Αυστρία το 2017. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μελισσάρης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας, Διευθυντές των Σχολείων, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πλήθος κόσμου.
 • 30/12/2017 - 12:14Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας
     Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, που εδρεύει στην Θήβα του Νομού Βοιωτίας και συγκεκριμένα τις εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα: 1 ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ 1 ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ – ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (θεωρημένη η εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, Θρεψιάδου 1 Μουσείο Θηβών 322 00, υπόψη υπεύθυνου παραλαβής αιτήσεων κα Δελή Μαρία, και κου Ραγγούση Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας:2262023559 & 2262080147). Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης μαζί με το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης 30-03-2017» και το Ειδικό Παράρτημα: (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «26-10-2017»] θα γίνει στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας, στο χώρο του φυλακίου του Μουσείου Θηβών, στη Μονή Οσίου Λουκά καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θηβαίων, στον οποίο εδρεύει η Υπηρεσία.
 • 27/12/2017 - 11:40Δήμος Θηβαίων: Αποδοχή κληρονομιάς Κων/νου Ανυφαντή στον Ελεώνα
     Έγινε η αποδοχή κληρονομιάς του Κων/νου Ανυφαντή, που αφορά οικόπεδο επιφάνειας 837,40 τ.μ. στην Τοπική Κοινότητα Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων.  Ο διαθέτης αφήνει το ακίνητο στο Δήμο με τον όρο να κατασκευασθεί σε αυτό παιδική χαρά, που θα φέρει το όνομα του διαθέτη και της συζύγου του. Στη συνέχεια ακολούθησε η υπογραφή της υπ'αρ. 47867/18-12-2017 πράξης αποδοχής κληρονομιάς, της συμβολαιογράφου Θηβών Ευαγγελίας Καραμαγκιώλη. Το συμβόλαιο αυτό θα μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο Θηβών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου στη μερίδα του Δήμου. Ο Δήμος Θηβαίων στο εν λόγω οικόπεδο, έχει ήδη υποβάλλει πρόταση ένταξης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για κατασκευή παιδικής χαράς, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη.
 • 26/12/2017 - 13:01Όταν κατέβηκε από το ΚΤΕΛ του έβαλαν χειροπέδες
     Συνελήφθη προχθές (24-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 39χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ηρωίνης από τον 39χρονο, την οποία προμηθεύεται από περιοχή της Αθήνας, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Κατά τη διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (16,6) περίπου γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
 • 22/12/2017 - 17:07Εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, ουρές και ταλαιπωρία
     -Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας: Πολλά προβλήματα και ταλαιπωρία -Η χιονόπτωση αυτή την ώρα είναι πυκνή.  Η τροχαία έκλεισε την κυκλοφορία και δεν εισπράττονται διόδια σε Θήβα και Τραγάνα καθώς έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθούν οι νταλίκες. Λίγο πριν το Μαρτίνο και μέχρι τη Μαλεσίνα έχουν ντεραπάρει πάνω από 20 αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
Λαμβάνοντας υπόψιν την καινούργια collection 3GUYS που χαρακτηρίζεται από mix των πιο hot τάσεων που επικρατούν στην μόδα, ο φετινός χειμώνας θα είναι πολύ στυλάτος και ιδιαίτερος. Τα denim κομμάτια έχουν κάτι από street casual και πιο χαλαρά στυλ ή πιο formal, χωρίς να χάνουν τη γοητεία και την ανεμελιά τους σε κάθε περίπτωση. Οι 3GUYS προτείνουν νέες τάσεις σε ανδρικά τζιν παντελόνια που αναμορφώνονται και γίνονται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές! Τζιν ξεβαμμένο ή σκούρο;   Αιώνιο δίλημμα για τους περισσότερους όταν πρόκειται να αγοράσουν τζιν. Τα πιο ξεβαμμένα ταιριάζουν με πιο φωτεινά χρώματα και θα λέγαμε ότι με τον κατάλληλο συνδυασμό αναδεικνύουν ένα vintage modern look. Το DESMOND με αποσπώμενη αλυσίδα στο πλάι σε buggy γραμμή θα εφαρμόσει τέλεια στο σώμα σας. Αποκτήστε το. Εάν είστε φαν της μιας πιο slim γραμμής, επιλέξτε το σκούρο τζιν με ανεπαίσθητα ξεβάμματα. Σε συνδυασμό παίρνουν θέση τα ανδρικά μπουφάν 3GUYS που ξεκλειδώνουν το mix χειμωνιάτικης ένδυσης και στυλ. Φουσκωτό μαύρο μπουφάν   Το μαύρο φουσκωτό μπουφάν δεν παύει να αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για casual στυλ. Είναι η πιο ιδανική και η πιο ζεστή εκδοχή του χειμώνα και συνδυάζεται οπωσδήποτε με το αγαπημένο σας τζιν και με την αθλητική σας φόρμα. Τώρα πια ξέρετε τι θα φορέσετε τον ελεύθερό σας χρόνο! Το μπουφάν διαθέτει λάστιχο στο κάτω μέρος και κέντημα με τσέπες και φερμουάρ. Η κουκούλα βγαίνει και ξαναμπαίνει εύκολα. Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ. Παλτό με κουμπιά, μακρύ   Το γκρι είναι το νέο μαύρο! Το παλτό ARMANDO διαθέτει εσωτερική φόδρα και σας κρατάει στυλάτους και casual όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει δύο πλάγιες τσέπες στο στήθος και στο κάτω μέρος. Για πιο in fashion αποτέλεσμα φοριέται και ανοιχτό με ένα κασκόλ. Σε χαμηλό κόστος, με δωρεάν μεταφορικά και επιστροφές από εδώ. Για περισσότερα casual ανδρικά ρούχα οι 3GUYS σας προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τα αγαπημένα της σεζόν. Ανακαλύψτε τα σε χαμηλές τιμές σε online ρούχα 3GUYS.GR  
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2018 evianews και newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | email επικοινωνίας info@evianews.com