Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017, 21:07
25.5.2017 | 21:07
   Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) η ομάδα των Διάσημων έκανε μια εκπληκτική ανατροπή και το 8-4 υπέρ των Μαχητών, έγινε 10-8 για τους πρώτους κερδίζοντας το έπαθλο της επικοινωνίας. Το δώρο του Ρουβά στους παίχτες  Ο Σάκης Ρουβάς πριν φύγει από την παραλία του Survivor έκανε ένα δώρο στους παίχτες.  Αυτό ήταν η κιθάρα που τους την άφησε για όσο τους το επιτρέψει η παραγωγή όπως τους είπε χαρακτηριστικά και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον σκοπό του ταξιδιού του.
25.5.2017 | 20:55
  Η Μαρία Μπακοδήμου βλέπει την ζωή αλλιώς... Στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το πρόσφατο χωρισμό της αλλά και για την αποχή της από τη τηλεόραση τη φετινή σεζόν. Από την συνέντευξη της κρατάμε μία θετική όψη και αυτή είναι ότι η Μαρία τα έχει βρει με τον εαυτό της.  Πιο συγκεκριμένα είπε: "Ανακαλύπτω μια Μαρία που θέλει να ζήσει με έναν άλλον τρόπο. Θέλω να περνάω καλά, να είμαι πιο χαλαρή, να βρω το fun που έχω χάσει. Γιατί έχω δουλέψει πολύ, σαν εργάτρια. Δεν είχα την έγνοια να διασκεδάσω, προτεραιότητα ήταν η δουλειά. Θέλει άλλη τοποθέτηση όμως η ζωή."
25.5.2017 | 20:42
   Στην αστυνομία έχει σημάνει γενικός συναγερμός.  Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος!  Ο Λουκάς Παπαδήμος  είναι Έλληνας φυσικός, ηλεκτρολόγος μηχανικός, οικονομολόγος και τραπεζίτης, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, και  διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας μεταξύ 11 Νοεμβρίου 2011 και 16 Μαΐου 2012.  Υπήρξε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002, και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2002 ως το 2010. Ανέλαβε διοικητής της ΤτΕ με προσωπική απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου, μετά από σύγκρουση του Ιωάννη Μπούτου με τον στενό συνεργάτη του Παπανδρέου, Αντώνη Λιβάνη. Η θητεία του συνδέθηκε με την είσοδο της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) και την Ευρωζώνη. Άνοιξε τον φάκελο και ανατινάχτηκε Ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του και άλλος ένας επιβάτης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου. Κώστας Μπακογιάννης: "Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη." Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!
25.5.2017 | 20:18
   Στην αστυνομία έχει σημάνει γενικός συναγερμός.  Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος!  Ο Λουκάς Παπαδήμος  είναι Έλληνας φυσικός, ηλεκτρολόγος μηχανικός, οικονομολόγος και τραπεζίτης, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, και  διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας μεταξύ 11 Νοεμβρίου 2011 και 16 Μαΐου 2012.  Υπήρξε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002, και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2002 ως το 2010. Ανέλαβε διοικητής της ΤτΕ με προσωπική απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου, μετά από σύγκρουση του Ιωάννη Μπούτου με τον στενό συνεργάτη του Παπανδρέου, Αντώνη Λιβάνη. Η θητεία του συνδέθηκε με την είσοδο της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) και την Ευρωζώνη. Άνοιξε τον φάκελο και ανατινάχτηκε Ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του και άλλος ένας επιβάτης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου.
25.5.2017 | 13:15
  Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) η ομάδα των Διάσημων έκανε μια εκπληκτική ανατροπή και το 8-4 υπέρ των Μαχητών, έγινε 10-8 για τους πρώτους κερδίζοντας το έπαθλο της επικοινωνίας. Το δώρο του Ρουβά στους παίχτες  Ο Σάκης Ρουβάς πριν φύγει από την παραλία του Survivor έκανε ένα δώρο στους παίχτες.  Αυτό ήταν η κιθάρα που τους την άφησε για όσο τους το επιτρέψει η παραγωγή όπως τους είπε χαρακτηριστικά και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον σκοπό του ταξιδιού του.
25.5.2017 | 12:17
  Οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. μέσω του προγράμματος  « ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ  2017-2018  » άρχισαν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και λήγουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. Δες τα δικαιολογητικά  Όλες οι ενδιαφερόμενες μητέρες  για να συμπληρώσουν την αίτηση πρέπει να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου  ( εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2016) . Πληροφορίες δίνονται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και στα γραφεία του Οργανισμού. Α΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Μονής Ερίων( 22210-24474) Β΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Βορ. Ηπείρου 55( 22210-25011) Γ΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Κάνηθος ( 22210-83390) Α΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Προσκοπείο- Σουβάλα ( 22210-85609) Β΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Βορ. Ηπείρου 55( 22210-24089) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Νεοφύτου 7  ( 22210-54124) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ Κωστή Παλαμά 40 ( 22210-44133) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ 28ης Οκτωβρίου( 22210-98840) ΓΡΑΦΕΙΑ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ  Καμάρες- πλησίον Γηροκομείου( 22210-20241)
25.5.2017 | 11:59
   Ένα γεγονός δόξας και χαράς που ολοκληρώνει την Πασχαλινή περίοδο είναι η Ανάληψη του Χριστού μας στους ουρανούς. Έρχεται η στιγμή που ο Νικητής του θανάτου δείχνει τον τελικό προορισμό του ανθρώπου. Μέσα σε μία υπερκόσμια δόξα ο Κύριος αποχαιρετά την ανθρωπότητα και επιστρέφει στον ουρανό. Τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος σπαργανώνεται ως βρέφος στη Βηθλεέμ. Πότε είναι της αναλήψεως; Σύμφωνα με τις γραφές ο Ιησούς Χριστός, μετά την Ανάσταση Του δεν εγκατέλειψε αμέσως τον κόσμο, αλλά συνέχισε για σαράντα μέρες να εμφανίζεται στους μαθητές του (πραξ.1, 3). Τη τεσσαρακοστή μέρα ο Ιησούς, αφού ευλόγησε τους μαθητές Tου, αναλήφθηκε στους ουρανούς «και εκάθισε εκ δεξιων του θεού», στέλνοντας στους ανθρώπους το Άγιο Πνεύμα. Αυτή είναι η σημασία της γιορτής της Αναλήψεως, που φέτος θα γιορτάσουμε την Πέμπτη 25 Μαΐου. 
25.5.2017 | 11:52
  Μπορεί ο ερχομός ενός παιδιού να είναι το σημαντικότερο που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι και κυρίως η γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι τέτοιο είναι ανεπιθύμητο. Σε μία τέτοια περίπτωση το χάπι της επόμενης μέρας είναι η λύση, αφού φυσικά πρώτα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.  Η συσκευασία του περιέχει δύο δισκία με μία ουσία η οποία χρησιμοποιείται και στα αντισυλληπτικά χάπια σε συνδυασμό με οιστρογόνα. Είναι αποτελεσματικό όταν φυσικά ληφθεί όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά και έχει και βραχύβιες παρενέργειες. Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου χαπιού μειώνεται όσο περνάει ο χρόνος της σεξουαλικής επαφής. Πότε πρέπει να το πάρω; Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Το πρώτο χάπι μετά την σεξουαλική επαφή και 12-16 ώρες μετά το δεύτερο χάπι. Τις πρώτες 24 ώρες, μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιτυχία του αγγίζει το 95% , στις 48 ώρες πέφτει στο 85% ενώ μετά από 49-72 ώρες φτάνει στο 58%. Η δράση του χαπιού είναι η εξής: • Εμποδίζει τις ωοθήκες από το να απελευθερώσουν το ωάριο. • Παρεμποδίζει το σπερματοζωάριο να γονιμοποιήσει το ωάριο που πιθανόν έχει ελευθερωθεί. • Εμποδίζει το γονιμοποιημένο ωάριο να προσκολληθεί στην εσωτερική στοιβάδα της μήτρας κι έτσι να ξεκινήσει η κύηση. Υπάρχουν παρενέργειες; Είναι μια ερώτηση που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν στους γιατρούς. Μερικές φορές μπορεί να παρατηρηθούν κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα. • Ναυτία • Ζάλη • Εμετός • Αίσθημα κόπωσης Σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε καλά επικοινωνήστε άμεσα με τον γιατρό σας, ο οποίος φυσικά σας έχει δώσει πρώτα την έγκρισή του για να το πάρετε.
25.5.2017 | 11:45
  Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη βυθίζοντας σε θλίψη και αγωνία τις οικογένειές τους. Όσο περνάει ο καιρός το παγκόσμιο πρόβλημα της εξαφάνισης των παιδιών παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους αριθμούς να μιλάνε από μόνοι τους.  Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children's Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους. Καθιερώθηκε πρώτα ως Εθνική Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών στις ΗΠΑ, με απόφαση του αμερικανού προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν το 1983 και με την πάροδο του χρόνου διεθνοποιήθηκε. Η επιλογή της 25ης Μαΐου σχετίζεται με την ημερομηνία εξαφάνισης το 1979 του εξάχρονου Έιταν Πατς, η περίπτωση του οποίου συντάραξε τότε τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του International Centre for Missing & Exploited Children (2012), κάθε χρόνο εξαφανίζονται: 800.000 παιδιά στις ΗΠΑ, 100.000 στη Γερμανία, 45.000 στη Βραζιλία, 20.000 στην Αυστραλία και 13.455 παιδιά στη Ρωσία μόνο για το 2012. Στη χώρα μας, σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το 2012 καταγγέλθηκαν 127 περιπτώσεις εξαφανισμένων παιδιών, από τις οποίες εξιχνιάστηκαν οι 105 και τα παιδιά επέστρεψαν στις οικογένειές τους. Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει βοηθήσει σημαντικά με το έργο του και τη δράση του στις εξαφανίσεις μικρών παιδιών και δίνει πάντα τις συμβουλές του για το τι πρέπει να κάνουν οι γονείς αν βρεθούν αντιμέτωποι με μία τέτοια κατάσταση.  1. Βρες την πιο πρόσφατη φωτογραφία και ανάφερε ΑΜΕΣΑ την εξαφάνιση στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής σου. ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ. 2. Επικοινώνησε με το 116000, την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά. Θα λάβεις τις κατάλληλες κατευθύνσεις άμεσα, καθώς οι πρώτες ώρες και το τι θα γίνει μέσα σε αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση της εξαφάνισης. 3. Να θυμηθείς αν είχε λόγο να φύγει. Εάν είχε συμβεί κάτι. Είναι πολύ σημαντική πληροφορία για να προσεγγίσει κάποιος το παιδί. 4. Έχει ξαναφύγει έστω και για λίγο; Που έχει πάει; Με ποιόν μίλησε; Είναι σημαντικό να ελεγχθούν και αυτές οι πληροφορίες. 5. Έχει πάρει χρήματα; Ταυτότητα; Ρούχα; 6. Επικοινώνησε με φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Πιθανά να είναι κάπου που νοιώθει ασφάλεια. 7. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του. Μέσω κινητού, sms, e-mail, σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (τύπου Facebook). Βοηθήστε το να καταλάβει ότι νοιάζεσαι και το ψάχνεις.
25.5.2017 | 11:32
  Τα κρουασανάκια είναι το απόλυτο συνοδευτικό με τον καφέ, το γάλα μας ή το χυμό μας! Τρώγονται κάθε στιγμή της ημέρας και όσο και να μην το πιστεύετε μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο 2 υλικά!  ΥΛΙΚΑ: • 1 πακέτο ζύμη για κρουασανάκια • Τυρί σε φέτες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανοίξτε τη ζύμη κι απλώστε ένα-ένα τα κρουασάν. Τοποθετήστε μία φέτα τυρί σε κάθε κρουασάν και τυλίξτε τα. Ψήστε τα στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. 
25.5.2017 | 11:30
  Είναι αλήθεια ότι η σημερινή γυναίκα έχει πολλούς ρόλους. Είναι επιβαρυμένη από πολλά και δεν το βάζει κάτω. Οι περισσότερες γυναίκες που είναι εργένισσες  κι εργάζονται όταν γυρίζουν στο σπίτι δεν μπορούν να τα έχουν όλα στην εντέλεια. Γι’ αυτό κι εμείς, αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία , σας έχουμε ευχάριστα νέα. Παρακάτω θα διαβάσετε τα πιο έξυπνα tips για να φαίνεται το σπίτι τακτοποιημένο!  Οι ετικέτες θα σε σώσουν. Βάλε σε κάθε βαζάκι που έχεις μέσα στο ντουλάπι για να βρίσκεις εύκολα πράγματα και να μη χάνεσαι στο χάος! Αν τα κοσμήματά σου είναι πεταμένα από δω κι από κει, σου έχουμε τη λύση. Πάρε μία αυγοθήκη βάψτην με το αγαπημένο σου χρώμα και βάλτα μέσα. Βάλε κουτιά για τα χαρτιά και τα περιοδικά για να μην είναι πεταμένα από δω κι από κει. Υπάρχουν πολύ φθηνά μαγαζιά που μπορείς να αγοράσεις πολλά. Βάλε θήκες στα συρτάρια τόσο στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο για να μην είναι πεταμένα τα πράγματα και τα χάνεις.
24.5.2017 | 22:00
   Ο Σάκης Ρουβάς κατάγεται από το Μαντούκι Κέρκυρας. Και έχει γενέθλια στις 5 Ιανουαρίου. Ο 45χρονος πλέον Σάκης Ρουβάς είναι πολυτάλαντος, τόσο στο τραγούδι όσο και στην παρουσίαση. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού. Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί "Άντρας της χρονιάς", έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό "Down Town", του έδωσε τον τίτλο "Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας", ενώ το "Forbes" τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Survivor: Ποιος κερδίζει στο σημερινό (24/05) αγώνισμα; Στο αποψινό (24/05/2017) επεισόδιο του Survivor, οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.   Νωρίτερα, «Μαχητές» και «Διάσημοι» περνούν λίγο χρόνο ακόμα με τον Σάκη Ρουβά, ενώ οι πρώτοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαζί του και τη βόλτα τους στον Άγιο Δομίνικο, στήνοντας μάλιστα χορό στη μέση του δρόμου.
24.5.2017 | 21:30
  Με ένταση, επεισόδια, ξύλο, ακόμα και μολότοφ στιγματίστηκαν για άλλη μία χρονιά οι φοιτητικές εκλογές. Συγκεκριμένα στην Αθήνα, έξω από το Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου, σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ. Ολα ξεκίνησαν όταν 30 άτομα με ρόπαλα στα χέρια επιχείρησαν να μπουν στο Παιδαγωγικό και να αρπάξουν τις κάλπες, ωστόσο απωθήθηκαν από τους φοιτητές. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ- Οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές τον έφεραν 17 χρόνια πίσω! Δείτε τι έγραψε χθές στην προσωπική του σελίδα στο FB.... "Aυριο θα διεξαχθούν οι φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.  Το μυαλο μου γυρνά 17 χρονια πισω που μπήκα και εγω φοιτητής και μεσα απο την φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ προσπαθησα να βαλω και εγω ενα μικρο λιθαράκι για το καλό τον συναδέλφων.  Όμορφες αναμνήσεις και έντονες στιγμες γεμάτες αλλη φορα χαρα αλλη στεναχώρια... εχω να θυμαμαι που μακαρι να μπορούσα να τις ξαναζήσω!!!  Να ευχηθώ καλη επιτυχια στην Πασπ στις αυριανές σπουδαστικες εκλογές..."
24.5.2017 | 21:23
   Νέα επιδείνωση του καιρού που αναμένεται την Πέμπτη και τις περιοχές που θα πληγούν από καταιγίδες, ακόμα και χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05/2017) η ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.   Την Παρασκευή (26/05) έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά βορείου Αιγαίου. Σταδιακά πρόσκαιρα θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά τις βραδινές ώρες.  
24.5.2017 | 17:55
  Χειροπέδες έβαλαν σε 34χρονο από την περιοχή της Κύμης.  Ο λόγος για κλοπή κυψελών μελισσών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Κατασχέθηκαν συνολικά 60 κυψέλες μελισσών, και 16 δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης Ευβοίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη χθες (23-05-2017) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Κύμης, 34χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή κυψελών μελισσών και για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής εννέα 9κυψελών με τα μελισσοσμήνη τους, το χρονικό διάστημα από 16 έως 19-05-2017, η οποία καταγγέλθηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 34χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: •    (60) συνολικά κυψέλες μελισσών, εκ των οποίων οι (7) με τα μελισσοσμήνη τους, ενώ στις υπόλοιπες είχε γίνει απόξεση του μελισσοκομικού αριθμού τους, •    (16) δενδρύλλια κάνναβης, εμφυτευμένα σε γλάστρες, ύψους από (23) έως (58) εκατοστών, καθώς και •    μικροποσότητα κάνναβης. Από την ενδελεχή έρευνα, προέκυψε ότι για τις ανωτέρω κυψέλες, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, οι (7) με τα μελισσοσμήνη τους αφορούσαν στην διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και αποδόθηκαν νομότυπα.  Σημειώνεται ότι ο 34χρονος, είχε συλληφθεί ξανά τον Σεπτέμβριο του 2016 για κλοπές κυψελών μελισσών, από διάφορες περιοχές της Εύβοιας.
24.5.2017 | 17:27
   Φέτος στόχος είναι να χορηγηθούν επιταγές εισόδου (vouchers)  για δωρεάν φιλοξενία 100.000 παιδιών. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ. Αυξημένη είναι και η χρηματοδότηση του προγράμματος. Φέτος διατίθενται 205 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 132 εκ. ευρώ καλύπτονται από εθνικούς πόρους και τα υπόλοιπα 73 εκ. ευρώ καλύπτονται με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2010. Οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Σωτήρη Ανυφαντή, θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαΐου 2017 έως τις 16 Ιουνίου 2017 στους αντίστοιχους χώρους των Παιδικών Σταθμών. Κάνουμε γνωστό ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.,σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, εγγράφουν και φιλοξενούν και παιδιά προνηπιακής ηλικίας , 4 έως 5 ετών.  Πληροφορίες δίνονται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και στα γραφεία του Οργανισμού. Τα ΓΡΑΦΕΙΑ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ βρίσκονται στις Καμάρες- πλησίον Γηροκομείου. Τηλέφωνο:22210-20241
24.5.2017 | 14:40
   Φέτος στόχος είναι να χορηγηθούν επιταγές εισόδου (vouchers)  για δωρεάν φιλοξενία 100.000 παιδιών. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ. Αυξημένη είναι και η χρηματοδότηση του προγράμματος. Φέτος διατίθενται 205 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 132 εκ. ευρώ καλύπτονται από εθνικούς πόρους και τα υπόλοιπα 73 εκ. ευρώ καλύπτονται με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2010. Οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Σωτήρη Ανυφαντή, θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαΐου 2017 έως τις 16 Ιουνίου 2017 στους αντίστοιχους χώρους των Παιδικών Σταθμών. Κάνουμε γνωστό ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.,σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, εγγράφουν και φιλοξενούν και παιδιά προνηπιακής ηλικίας , 4 έως 5 ετών.  Πληροφορίες δίνονται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και στα γραφεία του Οργανισμού. Τα ΓΡΑΦΕΙΑ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ βρίσκονται στις Καμάρες- πλησίον Γηροκομείου. Τηλέφωνο:22210-20241
24.5.2017 | 14:14
   Αφορά 1,4 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Τα νέα ειδοποιητήρια αναρτώνται από σήμερα Πέμπτη 18/5/2017, θα αφορούν τις εισφορές του περασμένου Απριλίου και θα πρέπει να πληρωθούν ως το τέλος Μαΐου. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
24.5.2017 | 12:56
  Ένα …άλλο Smart Market έγινε το πολυκατάστημα της οδού Ορέστη Μακρή. Πρωταγωνιστεί το στυλ και η φινέτσα στα 1.500 ανακαινισμένα τετραγωνικά του ισόγειου χώρου και πραγματικά το Smart Market αναδεικνύεται σε πρώτη επιλογή για τα έπιπλα του σπιτιού μας. Το Smart Market φιλοξενεί τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες επιλογών στον καταναλωτή, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε είδη για το σπίτι, τις κατασκευές, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο. Η διαρκής ανανέωση, η παρουσίαση νέων τάσεων και προϊόντων, προσφέρουν ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν κάθε προσδοκία Εκεί θα βρείτε μοντέρνες διακοσμητικές προτάσεις που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία και τα νέα προϊόντα του καταστήματος. Το Smart Market ανανεώθηκε και απλά μας καλεί να το γνωρίσουμε…
24.5.2017 | 12:37
  Ήταν ξημερώματα όταν ακούστηκε ένας πολύς δυνατός κρότος στην Αμάρυνθο. Και αυτό γιατί, στόχος διαρρηκτών έγινε στις 03.10 ένα  ΑΤΜ που βρίσκεται στην πόλη. Οι δράστες το ανατίναξαν και πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα που περιείχε. Η αστυνομία κάνει έρευνες στο σημείο ενώ άγνωστο παραμένει το ποσό που πήραν φεύγοντας με το αυτοκίνητο τους. 
24.5.2017 | 12:19
   Ο Σάκης Ρουβάς κατάγεται από το Μαντούκι Κέρκυρας. Και έχει γενέθλια στις 5 Ιανουαρίου. Ο 45χρονος πλέον Σάκης Ρουβάς είναι πολυτάλαντος, τόσο στο τραγούδι όσο και στην παρουσίαση. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού. Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί "Άντρας της χρονιάς", έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό "Down Town", του έδωσε τον τίτλο "Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας", ενώ το "Forbes" τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα. ?
24.5.2017 | 12:05
  Το τουρμπάνι είναι η τελευταία λέξης της μόδας. Σύμφωνα με τους μετρ της μόδας είναι το απόλυτο στολίδι για το κεφάλι μας από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς θα σου παρουσιάσουμε τρεις τρόπους να το φορέσεις και να κλέψεις όλα τα βλέμματα.  1.Μονόχρωμο τουρμπάνι. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι ένα μαύρο ή ένα άσπρο τουρμπάνι που συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και όλα τα χρώματα. Όταν οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες, προτιμήστε το λευκό ή το μπεζ! 2.Τουρμπάνι με έντονα prints. Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά τουρμπάνια σε έντονα χρώματα και διάφορα σχέδια. Εάν επιλέξεις κάτι τέτοιο, καλό είναι να το συνδυάσεις με ένα μακρύ μονόχρωμο φόρεμα ή ένα totan lean look ένα τζιν παντελόνι κι ένα λευκό μπλουζάκι. Αυτό το look είναι ιδανικό για γραφείο ή για την πρωινή και απογευματινή σου βόλτα.  3.Τουρμπανι στην παραλία. Το απόλυτο must have της σεζόν. Βάλε ένα ιδιαίτερο μεγάλο φουλάρι σε έντονα χρώματα και τύλιξε μέσα όλα τα μαλλιά σου! 
24.5.2017 | 12:03
  Το ποδήλατο είναι πολύ καλή γυμναστική τόσο για εμάς τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθει το αγγελούδι γι’΄αυτό κι εμείς θα σου παρουσιάσουμε εύκολα tips για να τα ακολουθήσεις. • Ρυθμίστε την σέλα ώστε να ακουμπάει και τα δύο πέλματα στο έδαφος με τεντωμένα πόδια. • Θα πρέπει να επιλέξετε ένα μέρος όπου το έδαφος θα έχει μαλακό χώμα. • Καλό είναι να στέκεστε δίπλα του. Θα πάρει θάρρος και θα φύγει με την ταχύτητα που πρέπει. • Δώστε του ένα χέρι βοηθείας. Θα μπορέσει να βρει την ισορροπία του αν κρατάτε με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο την σέλα. • Αφήστε το χέρι από το τιμόνι, εξακολουθώντας όμως να στηρίζετε με το άλλο την σέλα, μέχρι να μάθει να κρατά τέλεια ισορροπία. • Στα πρώτες προσπάθειες καλό είναι να του πείτε να σταματάει βάζοντας τα πόδια του στο έδαφος. Προσοχή όμως. Μην το γίνει η εύκολη συνήθεια. Να του μάθετε και πώς λειτουργούν τα φρένα. • Για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα, καλό είναι να το έχετε ντυμένο με φόρμες ώστε να γλιτώσετε τους μικρο τραυματισμούς.
24.5.2017 | 12:02
  Ο ερχομός ενός νέου μωρού αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στην υπόλοιπη οικογένεια. Βέβαια οι γονείς από τη μία πλευρά είναι πολύ χαρούμενοι για τον ερχομό του νέου μέλους κι από την άλλη φοβούνται μήπως διαταραχθεί η σχέση με το πρώτο παιδί. Η ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος, Αλεξάνδρα Καππάτου δίνει τις συμβουλές της και καλό είναι να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα! • Να έχετε πάντα υπόψιν ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, όχι μόνο ως προς την ηλικία, αλλά κι ως προς τις ανάγκες. • Όταν το μεγάλο παιδί τρώει και πρέπει να ταΐσετε το μωρό, να δίνετε προτεραιότητα στο πρώτο. Το μωρό με την πιπίλα μπορεί να περιμένει λίγο. Δεν πρέπει να δώσετε στο πρώτο παιδί την εντύπωση ότι το αφήνετε αμέσως μόλις ζητήσει κάτι το μωρό. • Κάποιες φορές να ζητάτε από το μεγάλο παιδί να σας βοηθά στην φροντίδα του μωρού. • Να συμμερίζεστε τα συναισθήματα του πρώτου σας παιδιού, γιατί δεν είναι εύκολο να δεχθεί ότι μοιράζεται από δω και στο εξής το ενδιαφέρον σας με το αδελφάκι του. Eξάλλου, πολλές φορές νομίζει ότι αποκτήσατε νέο μωρό, επειδή δεν ήσασταν ικανοποιημένοι από το ίδιο. • Να δεχθείτε ότι έχει δίκιο που ζηλεύει και να το συζητήσετε μαζί του αρκετές φορές. Mοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματα που τρέφατε κι εσείς για το αδελφάκι σας στην ηλικία του, αν είστε πρωτότοκο παιδί κι οι ίδιοι. • Δείξτε του δικές του φωτογραφίες για να δει πόσο έμοιαζε κάποτε και το ίδιο με το νεοφερμένο μωρό. • Να ασχολείστε μαζί του ποιοτικά, χωρίς να το υπερπροστατεύετε. Εκτός από αυτά που πρέπει να κάνετε, υπάρχουν κι αυτά που πρέπει να αποφύγετε. • Να δώσετε στο νεογέννητο τα πράγματα του πρωτότοκου παιδιού σας, για παράδειγμα, την κούνια, το καροτσάκι, τα παιχνίδια. • Να μπείτε στην παγίδα των παρατηρήσεων του τύπου: «Μα επιτέλους, το κάνεις διαρκώς να κλαίει..», « Δεν σε αγαπώ..», «Μην το πιέζεις…». • Να το κριτικάρετε λέγοντάς του, για παράδειγμα: «το μωρό είναι καλύτερο…», «το μωρό είναι πολύ ήσυχο, ενώ εσύ γκρινιάζεις», «Το μωρό είναι πολύ γελαστό, ενώ εσύ σπάνια γελούσες». • Να το στείλετε σε παιδικό σταθμό, μόλις γεννηθεί το μωρό. • Να του αλλάξετε δωμάτιο, αν μέχρι τότε κοιμόταν μαζί σας. • Να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή που μπορεί να το επηρεάσει αρνητικά.
24.5.2017 | 12:01
  Το μιλκσέικ σοκολάτας είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό ρόφημα τόσο των μικρών παιδιών όσο και των μεγαλυτέρων. Μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι και να καλέσετε τους φίλους σας να το απολαύσετε ένα από αυτά τα καλοκαιρινά βράδια.  ΥΛΙΚΑ 1 κούπα γάλα 2 μπάλες παγωτό σοκολάτα 4 – 5 παγάκια σαντιγί σκόνη κακάο ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, το παγωτό και τα παγάκια. 2. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα. 3. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σαντιγί και σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα
24.5.2017 | 11:27
  Το καλοκαίρι το δέρμα μας παίρνει σοκολατένιο χρώμα και τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικά από ότι τον χειμώνα. Από καμία γυναικεία τσάντα δεν λείπει η τερακότα ενώ τα πιο ροζ χρώματα πρέπει να  αποτελέσουν παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 3 don’ts όπως μας αποκάλυψαν κορυφαίοι μακιγιέρ.  1.Μην χρησιμοποιείς πούδρα. H πούδρα στεγνώνει το δέρμα μας και «σπάει» με την ζέστη. Μπορείς να αντικαταστήσεις την πούδρα με ένα makeup που περιέχει και αντιηλιακή προστασία ώστε να είναι καλυπτικό αλλά και λαμπερό ταυτόχρονα. Αν δεν ξέρεις τι ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σου μπορείς να ζητήσεις από το ανάλογο κατάστημα που θα επισκεφθείς δείγματα προϊόντων.  2.Πάρε ένα πιο σκούρο χρώμα concealer. Το πολύ ανοιχτό χρώμα στο concealer έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό και θα φαίνεται πολύ ψεύτικο.  Διάλεξε ένα προϊόν 2,3 τόνους πιο σκούρο ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ και να μην γκριζάρει όταν το απλώνεις. 3.Ξέχνα το ροζ ρουζ! Οι ροζ αποχρώσεις του ρουζ είναι αυστηρά και μόνο για τους κρύους μήνες του χειμώνα που ο ήλιος δεν είναι και τόσο φωτεινός.  Αυτόματα, οι συγκεκριμένοι τόνοι, δίνουν την αίσθηση του πολικού ψύχους και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με το ηλιόλουστο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν το μακιγιάζ σου είναι σε ροζ τόνους, το ρουζ δεν πρέπει να είναι. Μπορείς άνετα να το αντικαταστήσεις με μια τερακότα.
24.5.2017 | 02:09
  Το πρωί ο 48χρονος δεν πήγε στην δουλειά του.   Ο άτυχος δεν σήκωσε το τηλέφωνο και όταν περνούσε η ώρα και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του, οι συνάδελφοι του.  Δυστυχώς όταν έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι συνάδελφοί του και οι συγχωριανοί του έχουν σοκαριστεί κυριολεκτικά, αφού τίποτα στην συμπεριφορά του δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.
24.5.2017 | 02:03
   Ένα γεγονός δόξας και χαράς που ολοκληρώνει την Πασχαλινή περίοδο είναι η Ανάληψη του Χριστού μας στους ουρανούς. Έρχεται η στιγμή που ο Νικητής του θανάτου δείχνει τον τελικό προορισμό του ανθρώπου. Μέσα σε μία υπερκόσμια δόξα ο Κύριος αποχαιρετά την ανθρωπότητα και επιστρέφει στον ουρανό. Τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος σπαργανώνεται ως βρέφος στη Βηθλεέμ. Πότε είναι της αναλήψεως; Σύμφωνα με τις γραφές ο Ιησούς Χριστός, μετά την Ανάσταση Του δεν εγκατέλειψε αμέσως τον κόσμο, αλλά συνέχισε για σαράντα μέρες να εμφανίζεται στους μαθητές του (πραξ.1, 3). Τη τεσσαρακοστή μέρα ο Ιησούς, αφού ευλόγησε τους μαθητές Tου, αναλήφθηκε στους ουρανούς «και εκάθισε εκ δεξιων του θεού», στέλνοντας στους ανθρώπους το Άγιο Πνεύμα. Αυτή είναι η σημασία της γιορτής της Αναλήψεως, που φέτος θα γιορτάσουμε την Πέμπτη 25 Μαΐου. 
24.5.2017 | 01:58
   Δεν θα υπάρχει άγχος στο Survivor 2017 αυτή την εβδομάδα.  Νεύρα, νεύρα, νεύρα… Νεύρα και επίσκεψη Ρουβά θα δούμε στο αποψινό (23/05/2017) επεισόδιο του Survivor. Οι μέρες περνούν και η πώρωση είναι μεγάλη. Οι παίκτες φαίνονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για τη νίκη και το έπαθλο. Η πιο μεγάλη κόντρα Όπως βλέπουμε στο trailer, καθ' όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος υπάρχουν πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών, με αποκορύφωμα αυτή του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τέλος, στο επεισόδιο θα δούμε και τον Σάκη Ρουβά να πηγαίνει στην παραλία των παικτών για να μείνει, καθώς αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη που τους είχε υποσχεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης. Τις 100 ημέρες Survivor γιορτάζουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» με την παρουσία του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο “Survivor” (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης).
23.5.2017 | 23:14
   Tο Άγιο Πνεύμα είναι μία από τις τρεις υποστάσεις ή πρόσωπα της Αγίας Τριάδας, δηλαδή του ενός και μοναδικού Θεού. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή. Εορτάζεται πάντοτε ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Πότε πέφτει του Αγίου Πνεύματος 2017 Αφορμή για τριήμερο είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά.Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος πέφτει πάντα μια μέρα μετά την Κυριακή της Πεντηκοστής, δηλαδή πάντοτε ημέρα Δευτέρα, ακριβώς 50 μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα. Συνήθως πέφτει Ιούνιο με εξαίρεση την περίπτωση που το Πάσχα είναι νωρίς οπότε μπορεί να πέσει και τέλη Μαΐου. Δευτέρα 5 Ιουνίου "πέφτει" η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να κάνετε την πρώτη σας βουτιά στη θάλασσα.  Του Αγίου Πνεύματος μπορείτε να επισκεφθείτε την Πλατάνα Κύμης,στο Pelagos Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο “Πέλαγος” στο γραφικό χωριό της Πλατάνας στην Κύμη! Το ξενοδοχείο εγγυάται για την άνετη διαμονή σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με απεριόριστη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Hotel Pelagos (Τηλέφωνο: 22220 71270)  

Συμφωνείτε με τις κινητοποιήσεις των αγροτών;
Βεβαίως
Όχι
Δεν με ανδιαφέρει
Ψήφισε


Ένα …άλλο Smart Market έγινε το πολυκατάστημα της οδού Ορέστη Μακρή. Πρωταγωνιστεί το στυλ και η φινέτσα στα 1.500 ανακαινισμένα τετραγωνικά του ισόγειου χώρου και πραγματικά το Smart Market αναδεικνύεται σε πρώτη επιλογή για τα έπιπλα του σπιτιού μας. Το Smart Market φιλοξενεί τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες επιλογών στον καταναλωτή, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε είδη για το σπίτι, τις κατασκευές, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο. Η διαρκής ανανέωση, η παρουσίαση νέων τάσεων και προϊόντων, προσφέρουν ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν κάθε προσδοκία Εκεί θα βρείτε μοντέρνες διακοσμητικές προτάσεις που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία και τα νέα προϊόντα του καταστήματος. Το Smart Market ανανεώθηκε και απλά μας καλεί να το γνωρίσουμε…
Οι μικρομεταφορές είναι ένας κλάδος απαραίτητος σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση αλλά και ιδιώτη, αφού επιτρέπει την μεταφορά και διακίνηση μικρών ποσοτήτων προϊόντων και υλικών σε ευρύ επίπεδο για την διευκόλυνση της καθημερινότητας μας αλλά και της λειτουργίας κάθε εταιρίας. Ο Πειραιάς είναι μία περιοχή με αρκετές επιχειρήσεις μικρές αλλά και μεγάλες, ενώ λόγω του λιμανιού και των συχνών διελεύσεων εμπορικών πλοίων, οι ανάγκες για μικρομεταφορές και ταχυμεταφορές από και προς το λιμάνι είναι αυξημένες και οι υπηρεσίες αυτές είναι απαραίτητο να γίνονται σωστά και στην ώρα τους. Η εταιρεία Ν+Ν είναι αυτή που εμπιστεύεται ο Πειραιάς για μικρομεταφορές και όχι μόνο, αφού διαθέτει τον κορυφαίο εξοπλισμό για την άμεση παράδοση και παραλαβή όλων των εμπορευμάτων και ειδών που απαιτεί η επιχείρηση σας για να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση. Γιατί να τους εμπιστευθείτε; Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας τα λένε όλα: Μεγάλη εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση Η Ν+Ν είναι η κορυφαία εταιρεία για μικρομεταφορές που εμπιστεύεται ο Πειραιάς εδώ και πολλά χρόνια και το γεγονός αυτό έχει εξασφαλίσει στην εταιρεία μία μεγάλη και σημαντική εμπειρία στο χώρο, συμβάλλοντας στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της και στην εύρεση λύσεων για ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε κλάδου! Κορυφαία τεχνογνωσία και σύγχρονος εξοπλισμός Σημαντικό στοιχείο που κάνει την συγκεκριμένη εταιρεία να ξεχωρίζει και στις μικρομεταφορές είναι ότι έχει επενδύσει στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία που της επιτρέπει να παρέχει τις καλύτερες και πιο ασφαλείς υπηρεσίες για κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση! Οχήματα και προσωπικό υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις ανάγκες της επιχείρησης σας! Ασυναγώνιστες τιμές που σας συμφέρουν Στη Ν+Ν βάζουν τον άνθρωπο πάνω από το κέρδος και γι’ αυτό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, διατηρούν τις τιμές των υπηρεσιών τους, ειδικά στις μικρομεταφορές, σε προσιτά επίπεδα και με μοναδικές ευκολίες πληρωμής για κάθε επιχείρηση. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Ν+Ν και μάθετε τα πάντα για τις κορυφαίες υπηρεσίες που επιλέγει ο Πειραιάς.
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews | email επικοινωνίας info@evianews.com